Care Suleyman e mai frumos?

Ultima actualizare:
Primarul Radu Mazăre
Primarul Radu Mazăre

Radu Mazăre a oferit o nouă surpriză turiştilor aflaţi vineri seara în staţiunea Mamaia. Însoţit de tinere cadâne şi o gardă de ieniceri, edilul Constanţei a jucat rolul celebrului sultan Suleyman. Spectatorii spun că Mazăre a intrat foarte bine în pielea personajului interpretat de Halit Ergenc.

Radu Mazăre are 45 de ani şi este primar al Constanţei din anul 2000. Personaj controversat, a stârnit multe discuţii când a apărut la o petrecere îmbrăcat în uniformă nazistă, ştire care a făcut înconjurul lumii.

Halit Ergenc are 43 de ani şi este un actor turc. A jucat în mai multe filme de succes, însă gloria adevărată a cunoscut-o odată cu interpretarea personajului principal din celebrul serial turcesc „Suleyman Magnificul”.

Primarul Radu Mazăre
Primarul Radu Mazăre

Costumat în celebrul sultan, primarul Radu Mazăre şi-a instalat reşedinţa în piaţeta de la Cazino. Nu a venit singur, ci înconjurat de cadâne superbe, dar şi de garda de ieniceri care i-au păzit haremul.

Printre cei costumaţi în soldaţi s-a aflat şi fiul lui Mazăre, Răducu. Sultanul s-a aşezat mândru pe tron, a dat startul spectacolului, iar carele alegorice ale cluburilor au început să defileze în piaţeta de la Cazino.

În ultima seară de carnaval a fost premiat şi cel mai frumos car alegoric


    Primarul Radu Mazăre
Primarul Radu Mazăre

„Suleyman de Constanţa" s-a urcat în primul car alegoric de unde a salutat mulţimea adunată. Sultanul a trecut apoi pe la fiecare cadână în parte şi a primit onorul gărzii de ieniceri care îl apără.

Cadânele s-au întrecut în dansuri orientale în faţa lui, până când sultanul şi-a ales o iubită.

„Am ales-o pe cea cu fundul cel mai mare!", a spus Mazăre, impresionat de mişcările tinerei. Peste 10 mii de persoane au admirat costumele din anii de glorie ai Imperiului Otoman. Costumul purtat de primarul Constanţei a fost unul strălucitor.

Turbanul a fost împodobit cu imitaţii de pietre preţioase şi câteva pene, asemenea celui pe care îl poartă în film Halit Ergenc, personajul Suleyman. Radu Mazăre a reuşit, încă o dată să cucerească staţiunea cu spectacolul oferit. A fost ultima noapte a carnavalului din Mamaia din acest an.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net