Carambol în Ialomiţa. Un alt microbuz, implicat în accident

Ultima actualizare:

    Săptămâna trecută un alt microbuz a fost implicat într-un grav accident rutier soldat cu 10 morţiFoto: arhivă personală
Săptămâna trecută un alt microbuz a fost implicat într-un grav accident rutier soldat cu 10 morţiFoto: arhivă personală

După tragicul accident care a avut loc recent şi în urma căruia şi-au pierdut viaţa 10 persoane şi alte 7 persoane au fost rănite, un carambol s-a petrecut pe DN 2 Bucureşti-Urziceni. În accident au fost implicate trei autoturisme şi un microbuz.

Conform informațiilor primite de la autorități, un microbuz şi trei autoturisme s-au ciocnit în lanţ pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, în zona localităţii Sineşti. Două persoane din autoturisme au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfășoară îngreunat, în condiţiile unui carosabil umed, pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, în zona localităţii Sineşti, judeţul Ialomiţa, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi un microbuz (8 persoane), pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă a conducătorului microbuzului.

Accident grav, soldat cu 10 morţi între Slobozia şi Urziceni 

Un accident deosebit de grav s-a produs în urmă cu 6 zile tot în județul Ialomița, între Slobozia și Urziceni. Un microcuz plin cu angajate ale Mega Image și un autotren s-au ciocnit sâmbătă dimineață (5 octombrtie). 10 oameni au murit, iar alți opt au fost răniți. Victimele au fost duse la spitale din Slobozia şi din Bucureşti. Conform ISU Ialomiţa, după realizarea intervenţiei integrate pentru descarcerarea persoanelor din microbuz şi acordarea asistenţei medicale, au rezultat 18 victime, dintre care 10 decedate. La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical SAJ cu 19 autospeciale şi ambulanţe. De asemenea, de la ISU Bucureşti-Ilfov au fost dislocate în sprijin - 1 ambulanţă de prim-ajutor SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple. Victimele au fost transportate la Spitalul Slobozia, Spitalul Urziceni și către unitățile medicale Floreasca și Bagdasar.

Citeşte şi:

Tragedia din Ialomiţa a lăsat 20 de copii orfani

Cum a ajuns șoferul TIR-ului din Ialomița pe contrasens? Polițiștii iau în calcul și ipoteza că autotrenul a suferit o defecțiune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net