Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit lovit de o dubă, la Horezu

Ultima actualizare:

    Corin Dobrinescu era un cântăreț de muzică populară foarte apreciatFoto: Facebook
Corin Dobrinescu era un cântăreț de muzică populară foarte apreciatFoto: Facebook

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu, în vârstă de 53 de ani, a murit fulgerător, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier la Horezu, județul Vâlcea. O clipă de neatenție a fost suficientă ca viața artistului să fie curmată pe loc.

Tragedie în lumea muzicii populare! La numai 53 de ani, cântărețul vâlcean Corin Dobrinescu a sfârșit pe șosea, în timp ce o traversa fără să se asigure, prin loc nepermis. Artistul se afla la un popas turistic la intrarea în localitatea Horezu, împreună cu mai mulți prieteni.   

Cum s-a produs accidentul

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe înregistrare se vede cum cântărețul de muzică populară s-a apropiat de marginea șoselei - DN 67 - și a început să traverseze prin loc nepermis. Bărbatul pare că s-a asigurat, uitându-se în partea stângă, însă a fugit efectiv în fața unei dube care venea din dreapta. Mașina l-a loveit în plin și l-a aruncat zeci de metri în aer.

Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața cântărețului. Șoferul dubei a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a ieșit negativ. S-a deschis o anchetă pentru a afla, cu exactitate, cum s-a produs accidentul.

„La data de 22 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au intervenit la un accident rutier pe raza localității Horezu, pe DN 67, la km 152+200. Din păcate, o dubiță a accidentat un pieton, accidentul soldându-se ulterior cu decesul pietonului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, deși s-au aplicat manevre de resuscitare. Polițiștii au constatat că șoferul nu a consumat alcool, iar permisul de conducere era unul valabil”, a anunțat IPJ Vâlcea.

Cine a fost Corin Dobrinescu

Corin Dobrinescu, de profesie inginer, este absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universității din Pitești, absolvent al Școlii de Arte și Meserii din Sibiu- secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Centrul Creației Vâlcea a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant: „Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană.Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” 

Citește și: 

«Regele muzicii de petrecere», decapitat într-un accident

Cântăreață de folclor, accident grav de mașină! Soţul a murit pe loc

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net