Cântăreaţă acuzată că şi-a bătut vecina cu parul

6-act-2.jpg

Acuzată că e agresivă, cântăreaţa Teodora Pană susţine că şi ea e victimă, deoarece i s-a deplasat siliconul de la sâni

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Scandal cu iz de telenovelă la Târgu Jiu. Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Teodora Pană este acuzată de o vecină de bloc că a lovit-o cu un par şi i-a rupt mâna. Femeia spune că a făcut plângere penală, dar la aceeaşi soluţie a apelat şi artista.

Victima, o femeie de 51 de ani care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, susţine că scandalul de acum o lună a pornit de la o pisică.

„Fiul Teodorei Pană voia să se joace cu pisica mea, dar mama lui nu l-a lăsat. Mai mult, a început să îmi aducă jigniri, că e împuţită şi că se umple de purici.  Am întrebat-o de ce vorbeşte aşa, pentru că este pisica mea. Am «flituit-o», i-am spus că poate are ceva de cântat şi că poate uită versurile şi i-am spus că este «cântăcioasă». Când a auzit asta, a luat un par care era pe bancă, s-a năpustit asupra mea, mi-a rupt mâna şi m-a lovit şi pe picior. A fost ditamai parul. Dacă nu mă apăram şi ripostam, să ştiţi că îmi spărgea capul. A venit şi a luat-o soţul. Nici nu m-au întrebat dacă am păţit ceva“, a povestit vecina cântăreţei pentru adevarul.ro.

6-act-1.jpg

Victima în vârstă de 51 de ani spune că a fost bătută cu parul

Victima susţine că a depus plângere la poliţie şi la parchet împotriva Teodorei Pană: „Am certificat medico-legal. Sunt în concediu medical, cu 75% salariu. Soţul nu lucrează. Am depus plângere la poliţie şi la parchet. Familia Pană a spus că vor să rezolvăm pe cale amiabilă, dar nu mă caută“, a mai povestit femeia.

Soţul Teodorei Pană susţine că vecina lor le-a jignit şi înjurat copilul de cinci ani, pentru că a pus mâna pe pisică şi că a vrut chiar să-l lovească. Alin Pană a mai spus că soţia sa nu a pus mâna pe par: „Femeia nu a avut nici o mână ruptă. Se va dovedi acest lucru în instanţa de judecată. Cu mâna care susţine că este ruptă ne arăta semne obscene. Doamna s-a luat de copiii noştri şi i-a înjurat. Nu a dat nimeni cu parul în ea, aşa cum aberează. L-a înjurat pe copil şi a sărit la el să-l bată“. Teodora Pană a depus şi ea o plângere penală împotriva vecinei, pentru lovire. Mai mult decât atât, soţul susţine că i s-ar fi deplasat siliconul de la piept: „A depus plângere. A luat-o de cap. Teodorei i-a dislocat proteza la silicon. Am făcut trei drumuri la Bucureşti pentru vecina mea, la control. Vecinii vorbesc la bar că se laudă că o să ne ia 10.000 de euro. Poate nu ştie cât înseamnă“.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5