Candidat pus să-și facă nevoile într-o sticlă, în timpul examenului de la Școala de Subofițeri Fălticeni

Ultima actualizare:

    Evenimentul a avut loc într-una din sălile de clasă ale Colegiului A. T. Laurian din BotoșaniFoto: wikipedia.org
Evenimentul a avut loc într-una din sălile de clasă ale Colegiului A. T. Laurian din BotoșaniFoto: wikipedia.org

A fost pus să-și facă nevoile într-o sticlă, în sala de examen de față cu ceilalți candidați. Este experiența prin care a trecut sâmbătă, un tânăr care a dat examen la Școala de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni. Situația absurdă este anchetată acum de Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani. După publicarea rezultatelor, adolescentul a fost declarat admis cu a doua medie pe țară, 8, 70.

Reavoință, lene sau exces de zel. Examenul din acest an de admitere la Școala de subofițeri jandarmi din Fălticeni a devenit de neuitat și este anchetat după ce un candidat nu a fost lăsat să meargă la toaletă de supraveghetori și a fost pus să își facă nevoile într-o sticlă.  

Ce a făcut candidatul cu sticla plină de urină 

Potrivit ziaruldeiasi.ro, din cauza condițiilor pandemice, examenul nu s-a ținut la școala de subofițeri din Fălticeni, ci a fost organizat la Colegiul Naţional „AT Laurian”, în șase săli. La începutul examenului, candidații au fost avertizați că nu vor fi lăsați să meargă la toaletă, însă, cu toate acestea, unul dintre ei le-a spus supraveghetorilor că trebuie să meargă urgent  să își facă nevoile. Ținând cont de faptul că tânărul a fost informat că, dacă va părăsi sala de examen, va fi descalificat, acesta a golit o sticlă de apă, a mers în spatele clasei și și-a făcut nevoile fiziologice, cu acceptul celorlalți candidați și a supraveghetorilor. Bineînțeles că, până la sfârșitul examenului, tânărul a fost nevoit să țină PET-ul plin cu urină, lângă bancă.  

Comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Botoșani 

”La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi verificate aspectele semnalate pe timpul desfăşurării probei de evaluare a cunoştinţelor candidaţilor în cadrul concursului de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, sesiunea septembrie - octombrie 2021. Vom reveni cu precizările necesare în cel mai scurt timp posibil, conducerea inspectoratului fiind prima interesată de lămurirea aspectelor semnalate, conform prevederilor legale", a precizat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al IJJ Botoşani, Dan Izotov. La celelalte exemene desfășurate la instituțiile MAI s-a aplicat o regulă clară în astfel de cazuri: candidatul a avut voie să iasă din sala de examen pendtru nevoi fiziologice, însoțit de unul dintre examinatori, pentru o perioadă de 10 minute.  

Citiți și

VIDEO UPDATE Scandal la Bac! 100 de elevi de la «Bolintineanu» luaţi de la examen şi duşi la audieri

Atenție, jandarmii vin după tine! De data asta ca să te angajezi la ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net