Când și unde va fi înmormântat alpinistul Zsolt Torok. Mesajul soției acestuia

zsolt-torok.jpg

Zsolt Torok a murit la vârsta de 45 de ani în urma unui accident suferit în timpul unei escaladări în Munţii Făgăraş
Foto: Facebook

Zsolt Torok, unul dintre cei mai cunoscuţi alpinişti români, a murit la vârsta de 45 de ani în urma unui accident suferit în timpul unei escaladări în Munţii Făgăraş. Echipajele ajunse la fața locului susțin că cel mai probabil acesta ar fi alunecat între stâncile unde a fost găsit.

La scurt timp de la aflarea veștii, soția acestuia a publicat un mesaj emoționant prin intermediul căruia a anunțat și în ce zi se va desfășura ceremonia de înmormântate și locația unde aplinistul își va dormi somnul de veci.

Trupul neînsuflețit al alpinistului a fost depus o capelă, pentru cei care l-au apreciat să-i poată aducă un ultim omagiu, după care acesta va fi înmormântat marți, 20 august, la cimitirul Eternitatea din Arad. 

Zsolt Torok va fi înmormântat în Arad, orașul său natal 

„Cei care l-au iubit, admirat și respectat pe dragul nostru Zsolt Torok pot să își ia un ultim rămas bun, duminică și luni la Casa Funerară KUKI, Grădiște. Înmormântarea va avea loc marți, la orele 14.00, la cimitirul Eternitatea (UTA). Micul Prinț a plecat în ultima lui călătorie, așa dintr-o dată, prea devreme, prea dureros, prea straniu…”, este mesajul publicat duminică de Laura Nădăban, soția alpinistului Zsolt Torok.

Salvamontiștii au recuperat în noaptea de sâmbătă spre duminică trupul alpinistului Zsolt Torok, care a decedat în apropiere de vârful Negoiu, în timpul unei expediții, acesta dorindu-și să se antreneze. 

Alpinistul în vârstă de 45 de ani a reușit să cucerească unii dintre cei mai înalți munți din lume, fiind considerat unul dintre cei mai buni alpiniști din România și nu numai. Adrian David, șeful Salvamont Sibiu, crede că Zsolt Torok a murit după ce o stâncă s-a desprins cu eldeoarece zona unde acesta a decis „să se aventureze” era una periculoasă și puțin frecventată chiar și de alți apliniști de profesie. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1