Când reîncep școlile. Iată structura anului școlar

cand_reincep_scolile.jpg

cand reincep scolile
Când reîncep școlile: Vacanța de iarnă este mai lungă cu o săptămână
foto: Hepta

Chiar dacă elevii se pregătesc de vacanță, nici nu a început bine perioada Sărbătorilor, că toată lumea se întreabă când reîncep școlile. În special părinții nu vor ca noul an să îi prindă nepregătiți pe cei mici. Așadar, dacă vor consulta structura anului școlar, vor ști când este momentul să înceapă să-și pregătească copiii pentru școală.

Când reîncep școlile, cu toții încep să se ocupe de temele pentru vacanță și să-și pună la punct uniformele speciale. Iată când se termină vacanța de iarnă și când se întorc elevii la cursuri, potrivit hotnews.ro.

Când reîncep școlile: Vacanța de iarnă a devenit mai lungă

Încă de la începutul anului școlar, elevii au devenit confuzi în legătură cu perioada când reîncep școlile. Oficialii din învățământ au anunțat modificarea vacanței de iarnă, aceasta devenind cu o săptămână mai lungă.

Astfel, vacanța va începe sâmbătă, 19 decembrie 2015, și se va încheia duminic, 10 ianuarie 2016. Cursurile vor începe de luni, 11 ianuarie 2016, iar de sâmbătă, 6 februarie, elevii vor intra în vacanța intersemestrială, care se va încheia duminică, 14 februarie.

Când reîncep școlie: Vacanța de vară

Semestrul al doilea al anului școlar 2015 – 2016 începe luni, 15 februarie 2016, când reîncep școlile după vacanța intersemestrială. Sâmbătă, 23 aprilie, elevii vor intra în vacanța de primăvară, care va dura până marți, 3 mai 2016. Miercuri, 4 mai 2016, se vor reîncepe cursurile, iar vacanța de vară va începe sâmbătă, 25 iunie 2016, și va dura până la 11 septembrie 2016.

Săptămâna Școala Altfel se va desfășura între 18 și 22 aprilie 2016, așa cum a fost stabilit și în anii școlari precedenți. Tezele din primul semestru se susțin până la data de 11 decembrie 2015, iar cele din al doilea semestru, până la 20 mai 2016.

Și la clasele terminale elevii trebuie să știe când reîncep școlile, mai ales că programul lor este diferit. La clasele a VIII-a, școala se va termina pe 17 iunie, în loc de 25. Cei care dau bacalaureatul anul acesta vor intra în vacanță încă de la 3 iunie 2016, perioadă dedicată studiului pentru examenul de maturitate.

Loading...
 
 

Citește și

  • vedete

    Sunt zei pe scenă şi la tv, dar ieri, când a sunat clopoţelul, s-au transformat în părinţi plini de emoţii.

  • Au tremurat ca varga în prima zi de şcoală, dar îşi amintesc cu plăcere de acea perioadă. Vedetele chestionate de Click! au povestit ce boroboaţe au făcut în gimnaziu, dar şi cât de bune erau la învăţătură. Mâine, când încep oficial cursurile, îi va cuprinde, cu siguranţă, nostalgia.

  • Un bărbat mascat înarmat cu o sabia a ucis un elev şi un profesor de la o şcoală dion Suedia. Suspectul, îmbrăcat complet în negru, s-a fotografiat cu elevii înainte de atacul care a avut loc în oraşul vestic Trollhattan.

  • zi libera profesori, zi libera elevi, ziua educatiei, scoala, elevii nu fac cursuri

    Bucurie mare pentru toți elevii din Capitală. Luni, când toată suflarea din Învățământ sărbătorește Ziua Mondială a Educației, copiii nu vor merge la cursuri, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar General. Este prima pauză pe care elevii o fac după vacanța de vară, motiv pentru elevi să fie implicați în alte activități decât cele de studiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1