Când reîncep elevii şcoala. Anunţul Ecaterinei Andronescu

Ultima actualizare:

    Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că luni, dar şi toată săptămâna viitoare, elevii vor merge la şcoală, unităţile nefiind închise. Andronescu spune că este ultima săptămână din semestru. ”Noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului”, a spus ministrul, precizând că părinţii trebuie să ducă copiii la medic dacă există suspiciune de boală.

”Se duc la şcoală pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem să bulversăm încheierea semestrului. Invit pe toţi colegii profesori, invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine. Este zi de şcoală şi va fi toată săptămâna”, a delcrata, duminică, la Antena 3, Ecaterina Andronescu.

Potrivit acesteia, ”triajul în fiecare dimineaţă este foarte serios făcut în fiecare şcoală”.

În plus, ministrul îi sfătuieşte pe părinţi să ducă copiii la medic, dacă există suspiciuni de boală.

Şcolile din toată ţara au fost închise vineri, din cauza gripei, decizia aparţinând ministerelor Sănătăţii şi Educaţiei.

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 39, fiind confirmate peste cinci mii de cazuri de îmbolnăvire până la ultima raportare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net