Când naște Elena Udrea. Cine o va năși pe micuța ei

elena-udrea-adrian-alexandrov.jpg

elena udrea si iubitul
Elena Udrea este însărcinată cu primul ei copil, iar tatăl este Adrian Alexandrov
foto: arhivă personală

Dacă problemele cu legea ale Elenei Udrea nu au dispărut, fostul ministru al Turismului își vede de viață departe de țară și se concentrează pe viitoarea "meserie": cea de mămică. Iubitul Elenei, Adrian Alexandrov, a vizitat-o în Costa Rica, acolo unde blonda locuiește de câteva luni, și au stabilit împreună detalii importante legate de fiica lot.

Elena Udrea a trecut prin momente grele atunci când a pierdut unul dintre cei doi copii, dar a ales să vadă partea bună a lucrurilor. Chiar dacă nu va avea gemeni, fosta blondă de a Cotroceni se bucură că în patru luni își va strânge în brațe fetița, pe care intenționează să o boteze Eva Maria. ”Elena și Adrian au decis ca micuța să poarte numele de Eva Maria. Eva le-a plăcut lor, iar Maria pentru că viitoarea mămică a ținut ca fiica ei să poarte numele bunicii”, a mărturisit o amică de-a cuplului. 

elena_udrea_gravida.jpg

elena udrea este insarcinata in cinci luni
Prima poză cu Elena Udrea gravidă în cinci luni
foto: arhivă personală

 

”Micuța o să se nască pe la sfârșitul lunii octombrie. Nașterea e programată între 25 și 30 octombrie. Nașii nu i-am stabilit, încă ne mai gândim. Nu am plănuit nimic legat de botez pentru că nu este sigur dacă Elena rămâne acolo sau se va întoarce în țară”, a declarat Adrian Alexandrov pentru cancan.ro.

 

Loading...

Citește și

  • Elena Udrea a ajuns din nou vedetă în Costa Rica, ţara în care s-a refugiat încă din luna februarie, după condamnarea ei definitivă la 6 ani de închisoare. Jurnaliştii costaricani scriu şi despre posibilităţile de extrădare ale ”blondei lui Traian Băsescu”.

  • Vestea de la începutul acestei săptămâni a fost poate cea mai proastă pentru Elena Udrea. Fosta politiciană a aflat că a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Hotărârea este definitivă și a fost pronunțată în lipsa ei, întrucât ea se află în Costa Rica din luna februarie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1