Când este loteria bonurilor fiscale? Extragerea din luna noiembrie

Ultima actualizare:

    Când este loteria bonurilor fiscale. Extragerea din luna noiembriefoto: arhivă Click!
Când este loteria bonurilor fiscale. Extragerea din luna noiembriefoto: arhivă Click!

Loteria bonurilor fiscale pentru bonurile emise în luna octombrie va fi organizată în 22 noiembrie. Atunci vor fi extrase numerele care reprezintă ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. Persoanele care dețin bonuri fiscale câștigătoare pot revendica premiul în perioada 23 noiembrie - 22 decembrie.

Gândită ca o măsură de combatere a evaziunii fiscale, loteria se organizează în fiecare lună, pentru bonurile fiscale emise în luna anterioară. Astfel, pentru bonurile emise în luna octombrie, extragerea va fi organizată în 22 noiembrie.

Vor fi extrase numerele care reprezintă ziua emiterii și valoarea bonurilor fiscale câștigătoare. Toți cei care dețin bonuri câștigătoare își pot revendica premiul în termen de 30 de zile de la data extragerii. Premiul extragerii din luna noiembrie de la loteria bonurilor fiscale este împărțit la numărul de bonuri câștigătoare, după ce sunt centralizate toate bonurile depuse în termenul legal de revendicare.

Loteria bonurilor fiscale, extragerea din luna noiembrie. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească bonul câștigător

Pentru a fi considerat câștigător, un bon fiscal trebuie să fie emis de un aparat de marcat electronic fiscal, să aibă înscrise lizibil toate informațiile obligatorii, să aibă valoarea totală în lei egală cu valoarea extrasă, să fie emis în ziua extrasă și să aibă menționat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Loteria bonurilor fiscale, extragerea din luna noiembrie. De ce ai nevoie pentru revendicarea premiului

Dacă, în urma extragerii din luna noiembrie de la loteria bonurilor fiscale, vei avea un bon fiscal care întrunește toate criteriile, următorul pas va fi să-l depui la orice administraţie fiscală din structura ANAF. Iată de ce documente ai nevoie: bonul fiscal câștigător în original, o copie a actului de identitate/pașaportului și o cerere de revendicare. Banii vor fi  virați în contul câștigătorilor în cel mult 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net