Când doi regi se ceartă, câştigă regina îndoliată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pus la zid de toată lumea pentru modul cum a devenit stăpân pe avere şi coroană, Daniel, proaspătul rege al ţiganilor români, a anunţat ieri că cedează majoritatea bunurilor către restul familiei.

Moartea şi înmormântarea de săptămâna trecută a regelui Florin Cioabă a dat startul unei bătălii pentru putere fără precedent. Nici unul dintre cei doi băieţi ai răposatului nu au vrut să renunţe la coroană nici în ruptul capului, aşa că romii s-au trezit cu doi regi, unul internaţional şi altul „stăpân" peste ţară.

simeon stalpnicul png

Tradiţia romă spune că averea îi revine fratelui cel mic, Daniel Cioabă, însă nu a fost loc de înteţelegere nici aici. Dorin Cioabă, fiul cel mare al „regelui" Cioabă a pretins şi el o parte din averea estimată la aproximativ 3 milioane de euro.

Proaspătul rege Daniel a încercat ieri la România TV să clarifice lucrurile şi să îndepărteze speculaţiile.

„Averea familiei se ridică undeva la 2-3 milioane. Dar aceşti bani sunt în imobiliare, nu sunt cash! I-am dat fratelui meu mai multe spaţii comerciale în valoare de 500.000 euro şi aur. În plus o să trec mare parte din bunuri pe numele mamei mele", a declarat Daniel Cioabă.

Dorin, fiul cel mare al lui Florin Cioabă, locuieşte într-o casă cu 8 camere

simeon stalpnicul png

Deşi gurile rele spun că fratele său Dorin nu ar fi mulţumit de partea de avere primită, mezinul spune că nu a auzit de astfel de lucruri şi că dacă e nevoie îi va da mai mult sau va lăsa o instanţă să decidă cât i se cuvine fiecăruia.

Dorin Cioabă se mândreşte că în sufragerie nu mai are pe pereţi carpete ţigăneşti (Fotografii: Ramona Găină)

simeon stalpnicul png

Totodată, Daniel a ţinut să menţioneze că ţine legătura cu fratele său şi că nu ar exista nici o tensiune între cei doi.

Aceasta este casa cu 10 camere a lui Florin Cioabă unde au fost încoronaţi cei doi fii

simeon stalpnicul png

Războiul dintre cei doi fraţi a fost întreţinut până acum şi de ceilalţi bulibaşi, regi şi împăraţi ai romilor din România. Pentru a ieşi din această bulibăşeală şi să facă pace între fraţii Cioabă liderii romilor din toată ţara se vor întâlni într-un congres extraordinar zilele acestea cu ocazia Sărbătorii romilor de la Costeştii de Argeş.

Florin Cioabă (58 de ani), autointitulat regele romilor, a murit la 18 august, într-un spital din Antalya, Turcia. El se afla în vacanţă cu familia şi fusese internat cu două zile în urmă, după ce suferise un preinfarct. 

Medicii turci i-au montat un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge, iar Florin Cioabă începuse să se simtă mai bine. A doua zi însă a făcut un nou infarct, iar medicii nu l-au mai putut salva. Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a fost adus în România cu o cursă de linie, iar vineri, acesta a fost înmormântat la Sibiu.

Citeşte şi:

Romii, revoltaţi împotriva fraţilor Cioabă: «Jos regii!»

Au dormit sub cerul liber să aştepte înmormântarea regelui Cioabă

Dorin Cioabă îi acuză pe medicii turci: «Tatăl meu a murit din cauza unei intervenţii greşite»

După coroană, fraţii Cioabă şi-au împărţit şi averea! Au apărut deja primele nemulţumiri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net