Când are loc loteria bonurilor fiscale aferentă lunii ianuarie

Ultima actualizare:

    Duminică, 21 februarie, va fi organizată prima fază, care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare
Duminică, 21 februarie, va fi organizată prima fază, care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare

Aţi pregătit bonurile? A doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale din acest an va avea loc duminică, 21 februarie, pentru bonurile emise între 1 şi 31 ianuarie. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape

 Duminică va fi organizată prima fază, care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.00. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române, scrie Mediafax.

Unde pot fi depuse cererile de revendicare

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale, în original, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea “conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net