Campionul care miroase drogurile chiar și prin pereți

Ultima actualizare:

    Jef este campion național în rândul câinilor polițiștiFotografii: Poliția Română
Jef este campion național în rândul câinilor polițiștiFotografii: Poliția Română

Are 7 ani și este un angajat model. Jef, câinele-polițist, de la Covasna le dă peste cap planurile traficanților de droguri. Găsește chiar și marfa ascunsă în pereți.

I se spune câinele antidrog și are la activ zeci de misiuni duse la bun sfârșit. Jef muncește la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna de când avea 6 luni, iar acum se apropie de vârsta pensionării.

”Întreaga sa viață a fost pregătit ca și câine specializat în detectarea stupefiantelor. Este meritul său pentru găsirea, de-a lungul timpului, a zeci de kilograme de droguri, ținute de consumatori ori traficanți în cele mai ascunse locuri. Abilitățile sale l-au adus în fruntea podiumului la concursuri de dresaj pentru detectare stupefiante, fiind campion național”, anunță reprezentanții Poliției Române.

A găsit jumătate de kilogram de etnobotanice

Zilele trecute oamenii legii au avut din nou nevoie de abilitățile lui Jef. Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat nouă percheziţii, la locuinţele şi reşedinţele a șase bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 45 de ani, din Covasna, bănuiți de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și mare risc.

Din casele lor au fost ridicate aproape o jumătate de kilogram de etnobotanice, un comprimat de culoare albastră, două laptop-uri, trei telefoane mobile și o tabletă.


    Borcanul plin cu droguri vegetale se afla în ascunzătoare
Borcanul plin cu droguri vegetale se afla în ascunzătoare

Jef este cel care a detectat un borcan cu droguri, ascuns într-o fantă din perete. În urma audierilor, două persoane au fost reținute, iar alte trei au fost puse sub control judiciar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net