Campioni la violuri. Fetiță abuzată de bunic și minora siluită de tată

Ultima actualizare:

    În județul Iași se înregistrează 3,35 de violuri la 10.000 de locuitori
În județul Iași se înregistrează 3,35 de violuri la 10.000 de locuitori

Judeţul Iaşi este de mai mulţi ani fruntaş în privinţa numărului de dosare penale privind agresiunile sexuale, scrie adevarul.ro. Câteva cazuri au șocat opinia publică: bunicul care și-a abuzat nepoata de 3 ani, elevă de 11 ani violată de șase indivizi, minoră care a filmat în timp ce era siluită de tată.

Mai multe cazuri de viol care au şocat opinia publică au avut loc, în ultimii ani, în Iaşi, scrie adevărul.ro. În acest judeţ cele mai des întâlnite cazuri de abuzuri sexuale sunt cele în care victimele sunt minore.

În ultimii ani, judeţul moldav a avut şi de 5 ori mai multe dosare de acest tip faţă de media naţională. În termeni statistici, în Iaşi sunt înregistrate un număr de 3,35 de dosare la 10.000 de locuitori.

Câteva din nenumăratele cazuri de viol au şocat opinia publică.

Bunicul pedofil

Mircea Florescu în vârstă de 63 de ani şi-a violat nepoţica de 3 ani pe care o avea în grijă după ce soţia lui şi fiii au plecat să muncească în străinătate, în vara anului 2011. Conform rechizitoriului, calvarul pentru copila de a început în preajma sărbătorilor de iarnă de anul trecut. Atunci, bărbatul şi-a expus nepoţica la acte cu caracter obscen, oblingând fetiţa să se uite la firme porno, să-l masturbeze şi să-i facă sex oral. Primele nereguli au fost sesizate chiar de soţia bărbatului, în luna iulie 2012, când s-a întors în ţară. Fetiţa a început să plângă, iar pentru a o linişti i-a spus că nu are de ce să fie supărată pentru că rămâne cu bunicul ei. Replica fetiţei care îi cerea să nu plece pentru că ”tataia îi bagă cucul în gură”.  În cele din urmă, Florescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

A filmat când tatăl o siluia

Un alt caz a fost acela al unei adolescente care a început să fie violată de când avea 14 ani. Tatăl său, Marius Răgoz, ar fi violat-o în repetate rânduri şi ar fi terorizat-o. Oamenii legii au aflat întreaga poveste după ce mama tinerei i-a povestit unei cunoştinţe calvarul de acasă. Răgoz a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, dar susţine că aceasta a „făcut-o din plăcere". Una dintre probele din dosar a fost o filmare realizată de minoră, în timp ce era violată de tată. Răgoz a fost condamnat la 9 ani de închisoare.

Olimpică violată de şase indivizi

O fată de 11 ani a fost victima unuia dintre cele mai grave cazuri de viol din ultimii ani. Fată cu rezultate foarte bune la învăţătură, a fost dezvirginată în timpul unui viol la care au participat şase persoane. Minora a fost păcălită pentru a ajunge în locuinţa unuia dintre agresori. După ce acesta a violat-o şi-a chemat alţi şase prieteni, care au violat-o pe minoră timp de mai bine de 24 de ore. „Cei şapte bărbaţi au băut alcool, râdeau şi fumau. Se cunoşteau între ei, în felul acesta am reuşit să le reţin numele şi poreclele. M-au forţat să beau ţuică şi m-au violat.“ Violatorii din acest caz au primit şi ei condamnări de până la 12 ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net