Campion mondial la haltere, bătut crâncen de beizadeaua primarului din Deta. Picioarele sportivului au fost zdrobite

Ultima actualizare:

Scandalul izbucnit în localitatea Deta, după ce fii primarului s-au răfuit în plină stradă cu săbiile şi au băgat în spital trei persoane, scoate la iveală alte nelegiuri ale tinerilor. Pe lângă legăturile pe care Călin şi Bogdan Roman le-ar avea cu contrabanda de ţigări din zonă, şi pe care Poliţia nu a reuşit să le probeze, nelegiuirile copiilor primarului Petru Roman par să fi fost mai mereu rezolvate cu bani.

Este şi cazul fostului multiplu campion naţional, european şi mondial la haltere, arădeanul Traian Cihărean. În urmă cu trei ani de zile, pe când se afla la ieşirea dintr-un caziono din Timişoara, unde a fost pentru o problemă personală, fostul sportiv a fost atacat cu răngi de trei indivizi. Finalul a fost unul dramatic pentru halterofil. După ce a reuşit să scape din mâinile agresorilor, el a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad, unde a primit primele îngrijiri medicale.

"Sportivul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut şi multiple fracturi la gambă şi braţ. Starea sa este stabilă şi medicii de la ortopedie vor decide dacă se impune efectuarea unei intervenţii chirurgicale“, a declarat Monica Puticiu, şeful Unităţii de Primire Urgenţe Arad, imediat după ce a preluat pacientul. De pe patul de spital, halterofilul a descoperit că i-a dispărut şi o borsetă în care ar fi avut o sumă importantă de bani. Deşi iniţial nu a fost depusă plângere la IPJ Timiş, oamenii legii s-au sesizat din oficiu, mai ales că victima a necesitat mai mult de 60 de zile de îngrijiri medicale.După doar câteva zile a apărut şi lista suspecţilor principali.

Citeşte aici continuarea cazului!

PE ACELAŞI SUBIECT:

Fostul şef al poliţiei din Deta a făcut infarct!

Înregistrarea scandalului provocat de fiul primarului de la Deta! - VIDEO

EXCLUSIV Fiul primarului din Deta: "Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Nu regret. Se credeau mari şmecheri şi se dădeau la fetele noastre"

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net