La 55 de ani, condamnat a 24-a oară la puşcărie! "Am dat în ea ca într-un câine"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A trăit mai mult la închisoare decât în libertate! Aurel Gheorghe (55 de ani), recidivist cu 23 de condamnări la activ, a mai primit o sentinţă de la Tribunalul Brăila, care ar trebui să-l ţină 14 ani după gratii. Liberat din puşcărie în iunie 2015, bărbatul şi-a ucis concubina, cu o cruzime de nedescris, la sfârşitul anului. Sentinţa pentru crimă nu este definitivă, deoarece inculpatul a făcut recurs.

I-a aruncat pantalonii în sobă şi chiloţii la tomberon, apoi a izbit-o de mai multe ori cu bâta! Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în după-amiaza zilei de 12 decembrie 2015, în jurul orei 14.00, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool, Aurel Gheorghe s-a deplasat la domiciliul concubinei Maria M., unde a continuat să bea tărie. Două ore mai târziu, bărbatul a vrut să se facă util şi a făcut curăţenie prin casă. El a scos mai multe perechi de încălţăminte uzată de sub pat, un baston de lemn şi o coadă de topor.

Hemoragie nazală

Ca să scape de încălţăminte, a aruncat-o în sobă, apoi, din senin, s-a enervat că Maria M. nu îl ajută la treabă. Puşcăriaşul i-a tras un pumn în figură femeii, iar acesteia a început să-i curgă sânge din nas. În loc să se calmeze, Aurel Gheorghe a devenit tot mai violent. “Inculpatul a lovit victima în mod repetat cu pumnii, iar din cauza şocului, aceasta nu a mai opus rezistenţă. În continuare, inculpatul a dezbrăcat victima şi i-a aruncat pantalonii în sobă, iar chilotul într-un tomberon din curte”, se precizează în dosarul instrumentat de procurori. Rudele femeii au încercat să intervină, dar victima, ruşinată fiindcă fusese dezbrăcată, le-a cerut apropiaţilor să părăsească încăperea.

"Am dat ca într-un câine"

După plecarea rudelor, recidivistul Aurel Gheorghe a continuat să o lovească pe Maria cu coada toporului în cap, torace, braţul stâng, coapsă, fese şi ambele picioare. Alertat de zgomote, un apropiat al femeii a luat o lopată şi i-a aplicat inculpatului două lovituri cu latul părţii metalice. “Agresorul a parat loviturile cu antebraţul stâng, suferind o fractură de cubitus”, se mai precizează în dosar.

Reţinut de poliţişti, Aurel Gheorghe a mărturisit. „Recunosc fapta. Am băut, nu am mai judecat. Am dat ca într-un câine. Am dat până a murit femeia. Ea e acum în pământ, eu putrezesc în puşcărie. Am mai bătut-o. Îi mai dădeam câte o palmă, câte un băţ, dar acum am înnebunit. Am dat în neştire!”, le-a spus bărbatul anchetatorilor.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net