Camioane cu alimente de la UE, blocate în Arad pentru că nu este semnat contractul cu furnizorul

Ultima actualizare:

    Alimentele aduse de camioane nu pot fi recepționate
Alimentele aduse de camioane nu pot fi recepționate

Trei camioane cu circa 60 de tone de alimente pentru persoane defavorizate din municipiul Arad, a căror achiziție este finanțată de Uniunea Europeană, sunt blocate la marginea orașului, relatează Mediafax. Recepția nu este posibilă pentru că Ministerul Fondurilor Europene nu a semnat contractul cu furnizorul care a câștigat licitația.

Potrivit directorului Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară, Oana Pârvulescu, firma de transport anunțase încă de luni că o parte din alimente, destinate persoanelor defavorizate și achiziționate de Guvern cu fonduri europene, va fi livrată miercuri, astfel încât angajații municipalității s-au mobilizat pentru a asigura spații de depozitare, oameni și echipamente pentru descărcare.

„Ne-am organizat cu tot ce este necesar pentru preluarea acestor produse, însă Prefectura Arad ne-a transmis să nu recepționăm nimic până nu avem acordul ministerului”, a declarat Oana Pârvulescu.

Potrivit acesteia, pentru orașul Arad ar urma să mai sosească șase camioane, dar la nivel local nu se cunoaște nici lista de beneficiari în acest moment, pentru că, pentru prima dată, aceste informații au fost gestionate de Guvern.

Contractul ar urma să fie semnat în zilele următoare, timp în care produsele alimentare nu pot fi preluate de autoritățile locale, spun surse din Prefectura Arad.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net