Călin Roman: «I-am tăiat că se dădeau la fetele noastre»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiul cel mic al primarului din Deta, judeţul Timiş, arestat preventiv după răfuiala cu săbii, care a avut loc sâmbătă seară într-un local din oraş, se consideră victimă. El a mărturisit poliţiştilor ce l-a determinat să atace victimele care, acum, sunt pe patul spitalului.

Erou şi victimă, în acelaşi timp. Aşa se consideră Călin Roman (27 de ani) fiul cel mic la primarului din Deta, care, împreună cu fratele mai mare, Bogdan (32 de ani) şi cu alţi trei amici au atacat cu sabia trei localnici. Relaxat, Călin Roman le-a povestit celor care l-au escortat, luni seara, spre sala de judecată din Deta, cum au decurs evenimentele pas cu pas.

Beizadeaua Călin Roman şi cei trei complici au fost arestaţi pentru 29 de zile

simeon stalpnicul png

"Ţiganii s-au pus cu noi. Se credeau mari şmecheri. Ne-am enervat şi i-am tăiat că se dădeau la fetele noastre. Nu am rezistat şi le-am dat o corecţie. Noi am vrut să facem un bine. Am vrut să apărăm onoarea fetelor din oraş", a explicat agresorul motivul pentru care s-a folosit de sabie ca să facă dreptate pe străzile din Deta.

Fiul primarului din Deta neagă că a cerut taxă de protecţie. "Nu am nevoie de banii unora ca să trăiesc. Am loc de muncă, sunt un om liniştit, dar nu am cum să nu mă enervez când oamenii sunt ameninţaţi şi jigniţi lângă mine. Cineva tot le-ar fi venit de hac ţiganilor. Tot timpul au fost puşi pe scandal şi acum s-a găsit ac de cojocul lor", a mărturisit Călin Roman.

Instanţa de judecată din Deta a decis să îi aresteze pentru 29 de zile pe Călin Roman, dar şi pe complicii acestuia, Radu Gherghel, Daniel Bârzan şi Pavel Valentin Strâmtu. Judecătoarea a considerat că cei patru membri ai reţelei care trăia din taxe de protecţie reprezintă pericol social.

Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, implicat în scandalul sângeros, a fost arestat în lipsă şi e dat în urmărire generală şi consemn la frontieră.

Un halterofil, rupt în bătaie, în 2008, de Bogdan Roman

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, care este de negăsit, a fost implicat , în iunie 2008, într-un scandal la Timişoara. Atunci, fostul multiplu campion naţional, european şi mondial la haltere, arădeanul Traian Cihărean, a fost atacat cu răngi de trei indivizi.

Aşa arăta halterofilul Traian Cihărean, în luna iunie 2008, după  bătaia primită

simeon stalpnicul png

Printre agresori s-a numărat și Bogdan Roman, acuzat de vătămare corporală gravă. Procesul s-a finalizat rapid și asta pentru că partea vătămată și agresorii au făcut pace. Astfel, Bogdan Roman a scăpat de acuzaţii şi de 15 ani de închisoare.

Bogdan Roman a făcut pace cu victima şi a scăpat de 15 ani de puşcărie

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Fiul primarului din Deta, care a tăiat trei tineri cu sabia, a fost găsit în casa tatălui său

«Băiatul primarului m-a atacat cu sabia»

Fiul primarului din Deta a înjunghiat trei tineri la o petrecere."Şmecherul" oraşului a mai provocat scandaluri

Fiii primarului din Deta cereau taxe de protecţie: tinerii tăiaţi refuzau să plătească

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net