Călcat de propria maşină

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Zgârcenia putea să îl omoare pe un pensionar din Timişoara. Bărbatul de 68 de ani a fost călcat de autoturismul său, după o manevră pe care obişnuia să o facă de la o vreme şi care , ieri, l-a băgat în spital.

Pensionarul timişorean Paul Horchescu (68 de ani) a fost călcat de propria maşină pentru că a vrut să facă economie la benzină.

Omul îşi făcuse un obicei pentru a scădea consumul de carburant. Metoda lui s-a dovedit, ieri dimineaţă, extrem de periculoasă.

simeon stalpnicul png

Ca de fiecare dată, în ultimul timp, timişoreanul îşi scotea maşina, o Dacia Sandero, din garajul situat pe o pantă, în vecinătatea blocului, şi o lăsa să coboare singură la vale, cu motorul oprit şi fără frâna de mână.

Pensionarul se aşeza la baza pantei şi aştepta să ajungă autoturismul la el. Cu mâinile pregătite pe post de frână, omul a reuşit până ieri să oprească vehiculul care aluneca la vale şi să facă astfel economie de benzină.

Ieri, însă, nu a mai avut noroc. A fost călcat şi strivit de maşina care prinsese viteză în pantă şi a fost prins între maşină şi zidul blocului.

Scenele de groază au avut loc chiar sub ochii nevestei, Maria Horchescu, care a sunat disperată la 112.

„Soţul meu e un şofer bun.El lăsa maşina să coboare singură panta, el punându-se în spatele vehiculului. Până acum nu a avut probleme", le-a spus femeia poliţiştilor. La scenele de groază au asistat şi vecinii pensionarului, care spun că zgârcenia l-a adus aici.

Paul Horchescu a fost salvat după o jumătate de oră, el fiind internat în stare gravă la spital. "Pacientul are numeroase contuzii", a spus Liana Dacilescu, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Timişoara.

CRIMĂ ORIBILĂ! Un bărbat a fost călcat cu maşina şi apoi incendiat într-o pădure din Giurgiu - VIDEO

Şi-au omorât prietenul, apoi l-au călcat cu maşina

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net