Călăul propiilor bebeluși. Ce pedeapsă riscă bărbatul care și-a îngropat cei doi copii

Ultima actualizare:

    Profesorul din Botoșani acuzat că a violat o elevă a fost reținut de polițiștifoto: arhiva Click!
Profesorul din Botoșani acuzat că a violat o elevă a fost reținut de polițiștifoto: arhiva Click!

Un bărbat din Caraș Severin a fost arestat după ce și-a îngropat sub o stâncă cei doi copii abia născuți.

Arestarea bărbatului care şi-a ucis doi bebeluşi a venit ca o uşurare pentru soţia şi ceilalţi cinci copii pe care i-a lăsat în viaţă. Femeia şi pruncii au trăit în teroare ultimii 16 ani: nu ştiau cine şi când urmează la loteria morţii, relatează Digi24. Localnicii nu bănuiau că în spatele izolării familiei se ascunde un asemenea secret de moarte. Copiii pe care tatăl lor i-a lăsat în viaţă au încercat să ţină taina de teamă să nu păţească şi ei ceva: cel mai mic are 14 ani, cel mai mare - 19.

Nicolae Novăcescu, primar Cornereva: ”Copiii sunt printre copiii buni ai şcolii, nu lipsesc de la şcoală. Nu părea să se întâmple aşa ceva. Am rămas şi noi stupefiaţi că se poate întâmpla în comuna asta”.

Mama celor doi prunci asasinaţi de tatăl lor urmează să stea de vorbă cu un psiholog, la fel şi copiii care au scăpat, în speranţa că vreodată vor uita trauma. Cât despre cel care le-a fost călău, îl aşteaptă cea mai grea pedeapsă din lege: 25 de ani de detenţie la închisoare ori într-un centru de psihiatrie. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net