Tânărul care a mers călare ca să-şi vadă nevasta şi bebeluşul: ”De taxi n-am avut bani”

357_bun.jpg

Tablou inedit: pe bidiviu, în mijlocul Iaşiului
Foto: ziaruldeiasi.ro

Imagini şocante pe străzile aproape pustii din Iaşi! Tânărul care a mers miercuri călare până la maternitatea “Elena Doamna”, acolo unde a născut soţia lui, are 22 de ani şi este tatăl a trei copii. El spune că n-a avut bani de taxi şi că a vrut neapărat să-şi vadă soţia şi bebeluşul, aşa că s-a urcat pe cal şi a plecat la maternitate.

Restricţiile impuse de COVID-19 şi lipsa banilor nu l-au oprit pe un tânăr din Iaşi să plece spre maternitate, pentru a-şi vedea soţia şi copilul nou-născut. Este povestea lui Sergiu Ion Ciobotariu, în vârstă de 22 de ani, din comuna Răducăneni (Iaşi). Tânărul mărturiseşte că soţia lui a născut miercuri, 25 martie, al treilea copil. „Când am aflat că s-a întâmplat evenimentul, am pornit imediat să-i duc de mâncare. Am încercat să iau un tramvai şi nu m-au lăsat, iar de taxi n-am avut bani. M-am întors acasă şi m-am urcat pe cal”, povesteşte Sergiu.

159.jpg

Sergiu Ion Ciobotariu, alături de prietenul necuvântător
Foto: bzi.ro

«Poliţiştii au înţeles  că a fost o urgenţă»

“Prima dată m-au oprit cei dintr-un echipaj de Poliţie. Le-a fost milă de mine şi m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliţia Locală. Agenţii au râs de mine, m-au luat la mişto. Mai apoi m-a oprit un alt echipaj, care a fost de treabă şi nu m-a amendat. Poliţiştii au înţeles că a fost o urgenţă şi că n-am avut altă variantă. Îs mândru, am două fete şi mi-a venit un băiat. Îs copiii mei şi trebuie să muncesc pentru ei”, mărturiseşte tânărul pentru bzi.ro. 

De loc din comuna Răducăneni, Sergiu Ion Ciobotariu locuieşte cu soţia sa şi cu cei trei copii, două fetiţe şi bebeluşul, la marginea Iaşiului, în aşa-zisul cartier Dallas. Ei încearcă de ceva timp să ridice o casă nouă, de câţiva metri pătraţi. „În fiecare zi plec la muncă, desigur, cu calul. Fac în jur de 30 de lei pe zi, nu mai mult”, se confesează tânărul. “Am trei copii acum, aşa că e nevoie de o casă. E greu, dar nu avem ce face”, încheie el.

 

Click! spune

Sergiu Ion Ciobotaru a fost surprins de poliţişti miercuri, 25 martie, călare pe străzile din Iaşi. Tânărul purta mască şi avea o declaraţie pe proprie răspundere la el. Agenţii l-au oprit şi i-au dat un avertisment, fiindcă în Iaşi nu se poate intra cu animale, potrivit unei decizii a Consiliului Local.    

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1