Cal bătut în plină stradă în Ilfov, salvat de trecătorii care au chemat poliția! Imagini revoltătoare

cal-batut-ilfov.jpg

Cal bătut în plină stradă în Ilfov
Calul a fost bătut cu bestialitate de proprietarii lui
Foto: ASPA București
Citeste tot despre: 

Un cal a fost bătut cu bestialitate pe stradă, vineri (19 iulie), în Dobroești, județul Ilfov. Animalul a fost maltratat până a căzut pe jos de durere. Calul a fost salvat de trecători, care au chemat poliția.

Un consilier general al Primăriei Capitalei a filmat întreaga sceă. Proprietarii au dat socoteală oamenilor legii pentru faptele lor. Înregistrarea video care durează aproximativ 7 minute a fost postată pe Instagram și pe Facebook de Tudor Tim Ionescu, consilier general la Primăria București. Imaginile revoltătoarea s-au viralizat foarte repede.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional

„L-au bătut niște domni proprietari, care sunt aici. Poliția i-a reținut, ceea ce e foarte bine. Un cal bătut în Ilfov, lângă București și acum o să îl luăm la adăpost, la adăpostul Steaua Speranței, la Primărie. Vine și un medic veterina, o să fie îngrijit. Trăiește, ăsta e cel mai important lucru, cred că o să-și revină, până la urm”, a declarat consilierul.

Din fericire, această poveste a avut un final fericit! Calul bătut a fost salvat după o masivă mobilizare a unor asociații pentru protecția animalelor, dar și a martorilor la incidentul violent, relatează observator.tv. Mai multe imagini cu calul după ce a fost salvat au fost publicate pe pagina de Facebook a ASPA București.

 

Loading...

Citește și

  • E înnebunită după animalul ei! Britanica Tricia Nassau-Williams îl ţine în casă pe calul său. Acesta este un ponei din rasa Shetland, în vârstă de 5 ani. E foarte cuminte şi nu face rele, spune ea.

  • karpathia horse show 2017, mihnea virgolici, domeniu cantacuzino, parc aventura, concurs cai, concurs ogari

    Când îl vezi prima dată te gândeşti că are aşa, o alură de haiduc. Şi apoi, când începe să îşi depene amintirile, îţi dai seama că nu ai fost departe de adevăr. Mihnea iubeşte caii din copilărie. A crescut printre animale şi şi-a dorit toată viaţă să aibă grijă de ele.