Câinii lui Mihai Nae au devenit campionii României în 2021

Ultima actualizare:

    Mihai Nae, mândru de palmaresul săufoto: Facebook
Mihai Nae, mândru de palmaresul săufoto: Facebook

Mihai Nae, cel mai titrat dresor canin din România, cel supranumit și dresorul câinilor vedetelor, nu se dezminte nici anul acesta, aducându-și în portofoliu noi medalii importante la concursurile de gen.

Celebrul dresor a obținut cele mai importante premii în concursurile canine care tocmai s-au încheiat, semn că a lucrat intens chiar și în timpul pandemiei. “Și anul 2021 mi-a adus satisfacții surprinzătoare, iar asta pentru că nu am crezut că voi obține rezultate atât de spectaculoase cu puii născuți în casă și în canisa noastră Vom Berthub. Puii campioanei mele, Umbra (femelă de Ciobanesc German), au început să calce pe urmele părinților ei și, spre imensa mea bucurie, au devenit campioni în România”, a spus Mihai Nae.


    Zeus Vom Berthub, campion junior Româniafoto: Facebook
Zeus Vom Berthub, campion junior Româniafoto: Facebook

Cine sunt noii campioni ai României?

Zeus Vom Berthub, puiul Umbrei, este unul dintre cele mai reușite exemplare canine ale momentului - a obținut de două ori locul 1 CAC și de 2 ori locul 1 CACIB, devenind Campion România Junior. La fel și Tara Vom Berthub, tot puiul Umbrei, campioană Junior România. “O altă serie de reușite am avut-o și cu elevii mei, Dora, o frumoasă femelă de Ciobănesc Românesc Carpatin, care a obținut locul 1 CAC, apoi Sunny, care a luat Locul 1 CAC, acesta fiind un adorabil schnautzer pitic. Mă mândresc și cu campionul România la clasa intermediară, pe numele lui Claus, care este un lup ceh și care a concurat serios cu cei adulți, obținând și el de două ori locul 1 CAC și de două ori locul 1 CACIB”, adaugă pasionatul dresor care, la rândul lui, devine campion în rândul dresorilor grație zecilor de premii pe care le obține constant în fiecare an din ultimul deceniu.

Citește și:

VIDEO Ruby, la dresaj cu Sachin, cățelul ei neascultător. Uite ce progrese a făcut cu zgarda electronică!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net