Câinele-salvator Max, vândut în Germania pe 500 €?

Ultima actualizare:

    Max a stat o noapte întreagă lângă ciclistul rănit
Max a stat o noapte întreagă lângă ciclistul rănit

Max, câinele care a ajuns celebru la începutul săptămânii trecute, după ce l-a păzit şi încălzit pe un ciclist care a căzut şi s-a accidentat grav pe un traseu din Munţii Semenic, trece prin tot felul de peripeţii.

La o zi după episodul care l-a făcut faimos, Max a fost adoptat de către Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Însă nu pentru mult timp. După două zile, o femeie din Crivaia, Raluca Ciomagă, l-a găsit pe stradă, l-a recunoscut şi l-a luat acasă. Femeia a dus câinele la veterinar, l-a tratat şi l-a microcipat, urmând să-l trimită unei cunoştinţe din Germania, informează adevarul.ro. 


    Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean  Caraş-Severin, s-a lăudat că a adoptat câinele
Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, s-a lăudat că a adoptat câinele

Situaţia a fost aflată şi de membrii Asociaţiei Dogs Center Reşiţa, cei care susţin că l-au ajutat pe politician să găsească câinele pe munte şi să-l adopte. Aceştia au povestit totul pe pagina lor de Facebook, lăsând să se înţeleagă că politicianul cărăşean a adoptat câinele doar pentru imagine, pentru ca mai apoi să-l abandoneze. În mijlocul acestui scandal, Ionuţ Popovici s-a dus ieri să-şi ia câinele acasă, de la femeia din Crivaia. Episodul a fost relatat şi de un post naţional de televiziune, la ştirile de la ora 19.00, care prezenta faptul că Max ar fi fugit de la noul proprietar, însă a fost regăsit şi luat din nou acasă de politician. Doar că, aseară târziu, cei de la Dogs Center au făcut publică o înregistrare telefonică cu femeia care a găsit câinele, care susţine că Max se află tot la ea şi că nu o să-l mai dea politicianului, pentru că e promis unei persoane din Germania. 


    Raluca Ciomagă este acum stăpâna câinelui
Raluca Ciomagă este acum stăpâna câinelui

Vicele Consiliului Judeţean Caraş-Severin afirmă însă că nu a intenţionat nici o clipă să abandoneze câinele. “Doamna a găsit câinele în faţa casei mele, nu zic că a fost rău intenţionată, pentru că nu e obligatoriu să ştie că eu locuiesc acolo. Eu am fost sesizat de cineva că a fost găsit câinele de către o doamnă şi m-am dus să-l iau, dar nu a mai vrut să mi-l dea înapoi”, spune Popovici. Politicianul suţine că cea care a chemat televiziunea a fost femeia şi că el nu intenţiona să apară tot episodul în presă. “Ne-am trezit cu un cameraman şi un reporter, bine intenţionaţi, pentru care am povestit cum s-a întâmplat totul. Cât a fost televiziunea acolo totul a fost bine şi frumos, după ce ei au plecat însă, doamna mi-a spus că nu mi-l mai dă, că l-a promis unei cunoştinţe din Germania”, spune Popovici. Politicianul susţine că Max ar trebui să ajungă în Germania, la o asociaţie care îl va vinde pe 500 de euro.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net