Câinele polițist Șuier ne arată cum se poartă corect masca. MAI, postare virală pe Facebook

suier-caine-politist1.jpg

Nu purtați măștile așa

Câinele polițist Şuier apare într-o postare pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și arată cum trebuie purtată corect masca de protecție. Postarea a devenit virală, fiind distribuită de mii de internauți.

Șuier apare în trei fotografii purtând masca de protecție în mod greșit: sub bot, atârnată pe o ureche sau lipită pe frunte, așa cum "a văzut" că fac și foarte mulți oameni în jurul lui. Într-o singură imagine Șuier apare purtând masca în mod corect, având și gura, și nasul acoperite.

Mesajul MAI a adunat mii de reacţii şi a fost distribuit de peste 3.500 de utilizatori până acum. Sunt și comentarii care fac trimitere la ideea de ”botnițe”, alții comentează că dacă un câine poate purta corect masca de protecție, cu siguranță și oamenii pot reuși.

suier-caine-politist.jpg

Șuier a devenit viral
foto: Facebook / MAI

Citește și:

11 vedete cu măști de fiță și de firmă. De ce a plătit Mihai Albu 300 de lei pentru o supermască

Ce măşti ne protejează cu adevărat de COVID - 19. MApN a făcut ghidul complet

 

Loading...

Citește și

  • Un chinez ne arată cum și-a făcut singur acasă masca de protecție

    Isteria coronavirusului a golit farmaciile de măști de protecție. Nici pe site-uri nu prea găsești, iar dacă încă mai au stocuri prețurile lor au exlodat. Un pachet cu 30 de bucăți simple se vinde cu 500 de lei. Dar iată cum îți faci singur acasă măști de protecție!

  • Romania harta masca coronavirus

    Odată cu intrarea în vigoare a stării de alertă va trebui să respectăm noi reguli de prevenire a infectării cu coronavirus. Iată tot ce trebuie să știi despre măștile de protecție: cum le alegi corect, cum le porți, unde se găsesc și cât costă!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1