Cadavrul unui tânăr de 18 ani a fost găsit în tunelul staţiei de metrou Pantelimon

statie-de-metrou-pantelimon

statie de metrou pantelimon
Cadavrul unui tânăr de 18 ani din Feteşti a fost găsit în tunelul de metrou Pantelimon

Joi seara, 15 noiembrie, au avut loc clipe macabre la metrou. Cadavrul unui tânăr de 18 ani a fost găsit în tunelul staţiei Pantelimon din Capitală. Echipajele ajunse la faţa locului s-au străduit mai mult de 30 de minute să scoată trupul tânărului din tunel, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla cauzele în care s-a produs incidentul, existând două posibilităţi: fie tânărul s-a sinucis, fie a fost ucis.

Joi seara oamenii legii au intervenit pentru a recupera trupul unui tânăr de 18 ani, originar din Feteşti, din tunelul staţiei de metrou Pantelimon. Atenţia angajaţilor de la metrou ar fi fost atrasă de imaginile de pe camerele de supraveghere. Ei au observat cum un bărbat părăseşte peronul şi coboară în tunel, deşi exista un risc foarte mare ca tânărul să fie curentat. Atunci când el a dispărut din raza camerelor de supraveghere, angajaţii Metrorex au oprit alimentarea cu electricitate şi au coborât în tunel pentru a-l recupera pe tânăr. După aproximativ 200 de metri aceştia l-au găsit în stare de inconştienţă, cu o lovitură puternică la cap şi plin de sânge pe întreg corpul. 

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Pricipala pistă pe care o urmăresc anchetatorii este cea a sinuciderii. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1