Cadavrul unei femei, descoperit într-un apartament din Mediaș. Fiul femeii s-a spânzurat când poliția a încercat să intre

Ultima actualizare:

    Fiul femeii s-a spânzurat după ce polițiștii i-au cerut să le permită accesul în locuințăfoto: arhiva Click!
Fiul femeii s-a spânzurat după ce polițiștii i-au cerut să le permită accesul în locuințăfoto: arhiva Click!

Poliţiştii din Mediaş, judeţul Sibiu, au deschis o anchetă după ce au găsit într-un apartament cadavrul unei femei, pe care vecinii nu o mai văzuseră de câteva zile. Atunci când i-au cerut fiului acesteia să le permită accesul în casă, întrucât se simţea un miros puternic, bărbatul s-a închis în locuinţă şi s-a spânzurat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii din Mediaş au deschis cercetări după ce au fost anunţaţi telefonic, de locatarul unui bloc, despre faptul că vecina sa nu a mai fost văzută de câteva zile, iar din apartament se simte un miros puternic.

"La faţa locului poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede usa, refuzând să mai deschidă. Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra in imobil", arată sursa citată.

Atunci când au intrat în apartament, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, care le-a deschis iniţial era decedat, prin spânzurare, iar mama acestuia, în vârstă de 86 de ani, era moartă la rândul său.

La fata locului a fost solicitat şi un medic legist.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Medias, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net