Cadavrul unei femei, cu mâinile şi picioarele tăiate, găsit în șanț, la Galaţi

cadavru_femeie_taiata_galati-politie.jpg

Cadavrul unei femei, având mâinile şi picioarele secţionate de corp, a fost descoperit pe marginea drumului de centură, în Galaţi
Cadavrul unei femei, având mâinile şi picioarele secţionate de corp, a fost descoperit pe marginea drumului de centură, în Galaţi
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Ce grozăvie! Cadavrul unei femei a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi (19/20 iunie), pe marginea drumului de centură, în Galaţi. Mâinile și picioarele erau tăiate și aruncate în șanț.

Cadavrul unei femei, având mâinile şi picioarele secţionate de corp, a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, pe marginea drumului de centură, în Galaţi, scrie news.ro. 

Din primele informaţii oferite de anchetarori, cadavrul a fost descoperit puţin înainte de miezul nopţii de miercuri spre joi (19/20 iunie), pe marginea drumului de centură al Galaţiului.

Cadavrul unei femei, cu mâinile şi picioarele tăiate, la Galaţi

Imediat, zona a fost împânzită de Poliţie, iar criminaliştii au ridicat probe. Cadavrul a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru necropsie, urmând ca medicii legişti să stabilească momentul în care a survenit decesul.

Primele informaţii arată că femeia găsită pe marginea drumului de centură a avut o moarte violentă, mâinile şi picioarele fiindu-i secţionate de corp. Părţile umane ar fi fost descoperite lângă cadavru.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, care nu a oferit deocamdată informaţii. Surse din rândul anchetatorilor susţin că oamenii legii ar avea deja un suspect în acest caz.

Loading...

Citește și

  • Rudele Valentinei Nica, tânăra care a murit în incendiul provocat la Buzău sâmbătă, au dat nas în nas ieri cu criminalul în curtea Serviciului de Medicină Legală. La testele toxicologice rapide, a reieşit că suspectul Cosmin Dan consumase băuturi alcoolice şi droguri înainte de a săvârşi oribila faptă.

  • O petrecere între câţiva tineri s-a sfârşit cu o crimă îngrozitoare. În incendiul care a dat bătăi de cap pompierilor a fost descoperit trupul carbonizat al Valentinei, o tânără de 21 de ani. Cosmin, fostul ei iubit, a fost arestat, duminică, pentru omor calificat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1