Ca-n filme: O vasluiancă a tocmit un vecin să-i ucidă soțul. ”Criminalul” i-a încurcat planurile

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Motivul pentru care o femeie din Vaslui a vrut să-și ucidă soțul este halucinant! Bărbatul avea două case pe numele lui și nevasta a considerat că doar văzându-l mort imobilele i-ar rămâne ei. Ca să-și vadă visul împlinit, femeia a angajat un criminal şi i-a oferit 5.000 lei.

Îl voia mort cu orice preț! Pentru ea, două case valorau mai mult decât viața bărbatului alături de care trăia de ani de zile. Nici faptul că aveau copii împreună nu a contat pentru femeia în vârstă de 28 de ani. Împreună cu mama ei, tânăra a decis că singura soluție ca cele două immobile să fie ale ei este să-și omoare soțul.

Cele două femei au încercat să convingă un recidivist din comuna Pogana să îl ducă pe bărbat într-o pădurea din apropiere şi să îl spânzure, dar să facă totul astfel încât să pară o sinucidere. Pentru ”ajutorul” dat, i-au promis presupusului criminal suma de 5.000 de lei, cu un avans de 1.500 de lei, scrie adevarul.ro.

Prinse în flagrant   

Mama tinerei soții a cumpărat de la magazinul din sat funie și, împreună cu fiica sa, l-au aşteptat pe posibilul criminal la ele acasă, pentru a stabili ultimele detalii. Însă ”călăul” le-a dejucat planul. Sătul de închisoare, bărbatul s-a autodenunţat la Poliţie şi s-a prezentat la casa celor două cu doi agenţi sub acoperire, spunându-le femeilor că are nevoie de ajutor pentru crimă. Femeia mai în vârstă i-a oferit funia şi suma de 1.500 de lei, momentul fiind surprins în flagrant de către poliţişti.

„Nu mă aşteptam să mă vrea mort”

„Bani îi aduceam în casă. I-am iertat multe pentru copii, dar nu mă aşteptam să mă vrea mort. Soacrei mele i-am făcut casă mare lângă noi, eu am muncit cu mâinile mele la casa ei. Se mai băga între noi. Dar cum să plătească ele un om să mă spânzure?! Soacra a luat şase metri de funie de la magazin. Îi mulţumesc omului ăsta că nu le-a făcut jocul şi a anunţat Poliţia. Ele trebuiau să mă scoată din casă, să merg la o rudă în alt sat, puteam fi mort acum”, a declarat bărbatul care ar fi trebuit să fie ucis.  

Cele două femei urmează să fie propuse pentru arestare preventivă, până la judecarea cazului.

Citește și: 

Italian omorât la comanda soţiei. Femeia ar fi plătit 2.500 lei pentru ca bărbatul să fie ucis

Milionarul care a încercat să-şi ucidă soţia în piscină, la Mamaia, a fost arestat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net