Ca la piață! Laura Chiriac și Denise Rifai, la un pas de păruială în platoul Realitatea Tv

denise_rifai_laura_chiriac.jpg

laura chiriac scandal denise rifai
Cele două păreau că sunt la un pas de a se lua la bătaie în timpul emisiunii
Foto: captură video

Scandal în platoul Realitatea TV! Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Laura Chiriac și jurnalista Denise Rifai au avut un schimb de replici absoluit uluitor, luni seară (16 mai) Au țipat una la alta ca la piață, s-au atacat reciproc și au uitat că sunt, totuși, într-o emisiune televizată. Denise Rifai a înțepat-o constant pe Laura Chiriac, întrebând-o ce salariu are, cu ce o să-și cumpere pantofi și care sunt planurile ei.

Cele două sunt foste colege, deci, cel mai probabil, adevăratul motiv al scandalului este cu totul altul. Denise Rifai a acuzat-o pe candidata ALDE că i-a furat sloganul „cu mâinile curate” Marinelei Mititelu.

„Colega noastră Marinela Mititelu e cea care a venit cu acest slogan și a făcut o campanie foarte frumoasă. Am vorbit cu Marinela și am întrebat-o: «Mari, chiar niciodată Laura Chiriac, fosta noastră colegă, acum candidat din partea ALDE la primăria Sectorului 1, nu ți-a cerut niciodată drepturi de a-ți folosi sloganul?» ”.

Laura Chiriac s-a apărat spunând că sloganul nu e copiat și că e inspirat din filmul cu același nume al lui Sergiu Nicolaescu. Denise Rifai nu s-a oprit aici. A întrebat-o pe candidata ALDE ce remunerație are.

„Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. Ştiu că vă plac lucrurile fine şi scumpe”, a spus prezentatoarea de la Realitatea Tv.

„Aveți copii?”

 

Lucrurile nu s-au oprit aici. Denise Rifai a început să ridice tonul, întrebând-o pe Laura Chiriac cu ce vor merge copiii din Sectorul 1 la școală. Candidata a răspuns :„Cu autobuzul”. 

Denise Rifai nu a fost mulțumită de replică și a început să țipe: „Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât aleea dintre blocurile din Sectorul 1. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee? ”.

Laura Chiriac a sfătuit-o să se calmeze, dar ce a urmat e demn de circul Globus. S-au întrebat reciproc dacă au copii, fapt ce a dus la și mai multă tensiune în platoul de la Realitatea Tv.

„Copiii sunt cel mai de preț lucru”, a spus Chiriac.

„Păi dumneavoastră n-aveți copii”, a replicat Rifai.

Candidata ALDE și-a pierdut în cele din urmă cumpătul și a rugat-o pe prezentatoare s-o lase să-și termine ideea.

Loading...
 
 

Citește și