Ca la Monte Carlo! Moldovenii vor avea trotuare încălzite ca să topească zăpada

trotuare_incalzite_republica_moldova.jpg

Moldovenii vor avea trotuare încălzite ca să topească zăpada
Locuitorii din orașul Orhei, din Republica Moldova, vor trăi ca la Monte Carlo, în această iarnă. Moldovenii vor avea trotuare încălzite ca să topească zăpada
FOTO: moldovandream.com

Locuitorii din orașul Orhei, din Republica Moldova, vor trăi ca la Monte Carlo, în această iarnă. Moldovenii vor avea trotuare încălzite ca să topească zăpada.

Vara trotuarele din București sunt sparte, iar iarna sunt pline cu zăpadă și ghețuș.

gheata-trotuare_bucuresti.jpg

gheata trotuare bucuresti
Vara, trotuarele din București sunt sparte, iar iarna sunt pline cu zăpadă și ghețuș
FOTO: Click!

Nu ne așteptăm la condiții mai bune prea curând. În schimb, locuitorii din orașul Orhei, din Republica Moldova, vor trăi ca la Monte Carlo, în această iarnă. Moldovenii vor avea trotuare încălzite ca să topească zăpada.

Trotuare încălzite ca să topească zăpada

Primarul municipiului Orhei, Ilan Șor, a găsit soluția pentru ca iarna să nu mai fie nevoit să curețe trotuarele de zăpadă, să nu mai fie accidente în care oamenii îți fracturau picioarele din cauza gheții de pe trotuare, scrie moldovandream.com. Ilan Șor a dat startul construirii încălzirii trotuarelor.

Pavajul de pe trotuarele din Orhei au fost scoase și s-au montat țevi prin care va curge apă caldă care, oricum, treceau prin pământ pentru a ajunge în casele oamenilor.

”Eu am spus: oamenii din Orhei vor trăi ca în Monaco. Eu mă țin de cuvânt! Nimeni în Moldova nu s-a gândit să facă astfel de trotuare pentru siguranța oamenilor.”, a declarat Șor pentru Televiziunea Centrală, citat de moldovandream.com.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1