Buzău: 12 reţineri după scandalul dintre Clanul Sportivilor şi romi

CLIIMA20121020_0019_1.jpg

Scandalul de la Spitalul Judeţean Buzău a fost aplanat după o oră.
Citeste tot despre: 

Douăsprezece persoane care fac parte din clanul Sportivilor şi dintr-o grupare de romi suspectate de comiterea unor fapte cu violenţă au fost duse la audieri, vineri dimineaţă, în urma unor percheziţii în trei localităţi din judeţul Buzău. La locuinţele acestora au fost găsite bâte, săbii şi bastoane telescopice, despre care se bănuieşte că au fost folosite în diverse conflicte relatează corespondentul Mediafax.

Percheziţiile au avut loc în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi în localitatea buzoiană Mărăcineni.Surse din Poliţie au dezvăluit că acţiunea la a survenit în urma unui conflict izbucnit pe 3 mai pe terasa unui bar din Buzău între membrii Clanului Sportivilor şi ai unui grup violent de romi cunoscut în zonă.

Printre obiectele găsite, vineri, la percheziţii sunt şi arme albe folosite în acest scandal.

În urma conflictului de pe 3 mai mai multe persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Ulterior, poliţiştii au reţinut şase suspecţi, între care şi fiul unui om de afaceri din Buzău. Cei şase sunt cercetaţi în libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri, având interdicţia de a părăsi oraşul.

La descinderi au participat 140 de agenţi de la IPJ Buzău, Poliţia Municipiului Buzău şi Poliţia Râmnicu Sărat.

Loading...