«Bunica a fost tratată cu vitamine pentru atac cerebral». Acuzaţii grave la adresa medicilor din Fălticeni

Ultima actualizare:

O tânără revoltată pe sistemul medical din România acuză medici şi asistente de la Spitalul din Fălticeni că i-au tratat bunica de 88 de ani care suferise un atac cerebral cu vitamine.

“În urmă cu 6 săptămâni, bunica mea a acuzat dureri de cap şi am chemat ambulanţa. A fost dusă la spital şi marea doamnă doctor Holban “a avut mare grijă de ea”, atât de mare încât bunica mea a murit! Bunica mea în vârstă de 88 de ani s-a urcat în ambulanţă pe picioarele ei, însă în 5 săptămâni în spital s-a schimbat total! În prima zi nu i s-a făcut absolut nimic. 8 zile a fost ţinută pe nişte vitamine de la farmacie cumpărate de noi! Am întâlnit-o pe dr. Holban şi am întrebat-o despre starea bunicii mele. Mi-a spus simplu: suferă de demenţă! Am rămas şocată. I-am spus că e ridicol, bunica mea care până să o doară capul făcea treabă, râdea cu noi, niciodată nu vorbea aiurea. Apoi a doua zi bunica se simţea din ce în ce mai rău! Alt medic mi-a spus ca suferă de o infecţie la rinichi. În a treia zi am venit la spital, bunica era ca şi moartă, i se puneau somnifere în perfuzie”, a scris Dalia Guliga pe Facebook.

“În fine, au trecut cele 8 zile şi bunica a fost dusă la Suceava. Aici, doctorul s-a mirat şi a întrebat de câteva ori de ce au ţinut-o cei din Fălticeni atât timp fără să-i facă nimic pentru că ea făcuse accident vascular cerebral hemoragic plus că mai luase şi un microb din spital. Însă era prea târziu!”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net