Bulgarii ne invită să facem turism rural împreună

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bulgarii ne propun să realizăm pachete turistice comune, astfel încât circuitele culturale românești să fie integrate cu cele existente în întreaga regiune a Balcanilor. Astfel, s-ar crea premisele unui turism regional mult mai eficient, care să includă turismul dunărean de croaziere, turismul rural românesc conectat cu cel din statele vecine Bulgaria, Moldova, Serbia și mergând până la trasee în Grecia de Nord, mai ales că toate popoarele din regiune sunt majoritar ortodoxe.

Discuțiile legate de un parteneriat din ce în ce mai strâns între România și Bulgaria au avut loc zilele trecute, în cadrul conferinței regionale Romanian Travel Forum, eveniment care a avut loc în București, la Le Château - Castelul din Inima Capitalei, unul dintre cele mai importante centre din București, specializat în organizarea evenimentelor MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions).

Prezenți la eveniment, ministrul Turismului, Mircea Dobre, și Alin Burcea, președintele ANAT, au anunțat, în premieră, faptul că România va organiza, anul viitor, un târg de incoming, eveniment care să sprijine atragerea turiștilor cu potențial în țara noastră. “Printre turiștii pe care îi vizăm în special sunt cei din China și Rusia”, a concluzionat președintele asociației patronale a agențiilor de turism din România.

La eveniment au fost prezenți câteva sute de reprezentanți ai agențiilor de turism sau ale unor industrii conexe serviciilor de ospitalitate din țara noastră, care au dezbătut, pe parcursul unei zile, plusurile și minusurile industriei de profil din România.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net