Bucătării multifuncționale cu reduceri de până la 25% în toate magazinele LEMS

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Te-ai întrebat vreodată câte lucruri poți face în bucătărie? Și dacă da și dacă nu, afli acum că într-o bucătărie multifuncțională poți lua masa împreună cu familia, este utilă pentru a pregăti o rețetă specială pentru cei dragi sau poate avea și functie de bar, cum este cazul Bucătăriei Gazelle. Această bucătărie a fost creată astfel încât să corespundă tuturor nevoilor legate de spațiu, design şi funcţionalitate.

Așadar, pentru oricare din aceste situații îți propunem patru modele de bucătării premium pe care le poți comanda de la LEMS:

Dacă preferi ca bucătăria să fie dominată de culori vibrante, alege Bucătăria Gazelle L293 X L297 cm cu fronturi lucioase de orange și bej cubanit, completată perfect cu elemente cromate. Modelul prezentat este din gama premium și nu include masa și scaunele, sistemul de iluminare, electrocasnicele. Confortul pe care-l oferă această bucătărie atrage întreaga familie să petreacă aici cât mai mult timp. Dedicată în mod normal gătitului și meselor în familie, Bucătăria Gazelle poate deveni și un spațiu în care să petreci momente unice alături de cei dragi.

simeon stalpnicul png

Bucătăria Gazelle L393 cm reprezintă o alegere bună dacă îți dorești o bucătărie cu stil. Suprafețele lucioase și contrastul alb-negru o fac să fie prețioasă, o adevărată bijuterie în casa ta. Și acest model poate fi locul unde se adună familia pentru a petrece împreună momente plăcute. Dacă ai o casă spațioasă sau open space atunci ea poate fi prevazută și cu o insulă de bucătărie unde să îți aduni prietenii dragi. Trebuie să știi însă că modelul nu are inclus în preț electrocasnicele și sistemul de iluminare.

simeon stalpnicul png

Bucătăria Gazelle L310 cm este compactă, ideală pentru o suprafață mai restrânsă, dar cu suficiente spații de depozitare. Cu nuanțe închise, predominante de wenge, are un design elegant și familiar unde poți experimenta rețete noi pentru cei dragi. Fronturile mate - wenge și crem, și carcasă stejar wenge sunt extrem de versatile și ușor de integrat în bucătăria ta. Armonie și eleganță, căldură și voie bună, aici în bucătăria Gazelle le găsești pe toate! 

simeon stalpnicul png

Bucătăria Gazelle L487 este pentru cei care preferă discuţiile lungi, ținute la bucătărie în timp ce gătesc sau iau cina împreună. Insula de bucătărie poziţionată în centrul încăperii te ajută să ai o atenție distributivă către cuptor, masă sau plită atunci când gătești ceva declicios pentru cei dragi ție. În ceea ce privește design-ul, fronturile super lucioase de alb și cappuccino sunt cele care îți dau senzația de spațialitate și confort. Prețul stabilit pentru această configurație nu include: insula și scaunele, electrocasnicele, sistemul de iluminare.

simeon stalpnicul png

Gama premium de bucătării Gazelle beneficiază de o reducere de până la 25% până pe 29 iulie. Vă așteptăm pe site-ul http://www.lemet.ro/ pentru a vedea mai multe modele dar și în magazinele LEMET unde consultanții LEMS vă vor ajuta să vă găsiți mobilierul dorit.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net