Brașov: Doi frați de 14 ani au plecat să se joace și nu s-au mai întors. Unul a fost găsit înecat, celălalt încă este căutat

brasov._observator.tv_.jpg

brasov, copii disparuti, copil gasit inecat, raul Olt
Doi fraţi au dispărut în Braşov după ce au plecat la joacă. Unul dintre ei a fost găsit înecat în râul Olt Foto:observator.tv

Doi adolescenți au fost dați dispăruți duminică seară, în județul Brașov, după ce au plecat de acasă să se joace, în satul Bogata Olteană, şi nu s-au mai întors. În urma căutărilor, unul dintre minori a fost găsit înecat, celălalt fiind în continuare dispărut.

Dispariția a fost anunțată de părinții celor doi copii duminică, în jurul orei 18.00. Aceștia au cerut ajutorul polițiștilor când au văzut că cei doi adolerscenți, în vârstă de 14 ani, nu se întorc la domiciliul din satul Bogata Olteană, comuna Hoghiz, Brașov.

Imediat, echipe operative formate din polițiști, jandarmi și voluntary, dar și echipaje SMURD au început căutările celor doi copii atât pe raza localității Bogata, a localităților învecinate, precum și pe cursurile de apă a râului Bogata și a râului Olt. În urma căutărilor disperate, în jurul orei 22.00, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Din păcate, în această dimineaţă, medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul, scrie observator.tv.

În continuare, poliţia îl caută pe cel de-al doilea minor, care este în continuare dispărut.

 

Citește și:

VIDEO Alertă pe străzile din județul Brașov! Doi copii și un bărbat au fost atacați de un urs

Accident pe DN1, între Predeal şi Braşov. Șase persoane au fost rănite

 

Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 493906140


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1