Brânza cu surpriză. Descoperirea de coşmar făcută de un bucureştean

branza-cenzurat.jpg

branza hipermarket
Surpriza din bucata de brânză l-a lăsat fără cuvinte pe A.A.
Foto: A.A.

Un tânăr din București a cumpărat dintr-un binecunoscut supermarket din Capitală o bucată de brânză de la raionul cu servire asistată. Când a ajuns acasă și a verificat produsul, acesta a descoperit cu uimire că alimentul mai avea încă un element în compoziția sa – o bilă de plastic.

În ziua de 18 februarie, tânărul A.A. a cumpărat o bucată de telemea de vacă de la un foarte bine cunoscut hipermarket din București. "Produsul a fost bine ambalat și nu părea nimic în neregulă cu acesta", a declarat el pentru Click!.

În momentul în care a tăiat produsul pentru a-l servi alături de familia sa, a observat că în interior se afla o bilă albastră din plastic. Obiectul, de o mărime considerabilă având în vedere bucata de brânză de doar un kilogram, e greu de înțeles cum de a trecut neobservat de producători.

branza bila surpriza supermarketZoom
În interiorul bucății de brânză se află o bilă de plastic

Analizând cu atenție bila, tânărul a observat că aceasta avea un filet metalic în interior. Cel mai probabil, aceasta a fost de fapt un cap de manetă de la unul dintre aparatele de procesare. Din motive neștiute, bila s-a deșurubat și a căzut pe masa de provesare.

branza bila surpriza supermarketZoom
În interiorul bilei se afla un filet metalic. Cel mai probabil, bila a fost de fapt capul unei manete de la aparatele de procesare

branza hipermarketZoom
Bucata de brânză a fost cumpărată de la un cunoscut hipermarket din Bucureşti
Foto: A.A.
loading...
Loading...

Citește și