Brăila: Un bărbat aflat în izolare a dat petrecere în locuința sa. Ce a pățit el, dar și invitații

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Muzică la maximum, stropită cu alcool din belșug au găsit polițiștii în curtea unui bărbat din orașul brăilean Ianca. În loc să stea izolat, cum trebuia, individul și-a chemat câțiva prieteni și a dat o petrecere. După diostracție, fiecare are plătit amenzi, iar gazda s-a ales și cu dosar penal.

Cinci bărbați și-au făcut de cap, sâmbătă seara, în locuința unuia dintre ei. Gazda, în vârstă de 40 de ani, a organizat o petrecere la domiciliu, unde trebuia să fie izolat, la care a invitat mai mulţi amici, cu care a consumat băuturi alcoolice şi a ascultat muzică, scrie adevarul.ro.

Potrivit Prefecturii Brăila, bărbatul de 40 de ani ar fi trebuit să respecte măsura izolării la domiciliul. Poliţiştii din oraşul Ianca s-au autosesizat și au mers la adresa respectivă, unde au găsit cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani.

Direcţia de Sănătate Publică Brăila a dispus ca aceştia să fie plasaţi imediat în izolare la domiciliu, fiecare fiind amendat cu câte 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanţei militare nr. 3. Bărbatul care a organizat petrecerea a fost plasat în carantină la un centru specializat şi s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și:

Românii nu iau în serios măsurile anti-coronavirus. Amenzi de peste 30.000 de lei pentru nerespectarea carantinei, la BotoşaniLIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 2460. 85 au murit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net