Bordelul de la ţară. "Palea" şi "Gimi" au făcut sclave sexuale din fete de 15 şi 16 ani

Ultima actualizare:

    Mascaţii le-au stricat socotelile indivizilor care le forţau pe fete să se prostituezeFoto: "Adevărul"
Mascaţii le-au stricat socotelile indivizilor care le forţau pe fete să se prostituezeFoto: "Adevărul"

Individ fără scrupule! Un sătean de 28 de ani din comuna suceveană Arbore a racolat două puştoaice, una de 15 ani, cealaltă de 16 ani, provenite din familii dezorganizate. Ajunse în Arbore, adolescentele au fost forţate să se prostitueze pentru el. Partidele de sex se desfăşurau în casa unui alt localnic din comună, în vârstă de 58 de ani, care şi-a transformat locuinţa în bordel.

Doi săteni din comuna suceveană Arbore au intrat în vizorul procurorilor de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Suceava, după ce au obligat mai multe copile să se prostitueze pentru ei. Valentin Rîpă, zis „Palea”, de 28 de ani, şi Gheorghe Curjos, alias „Gimi”, de 58 de ani, au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi de trafic de minori şi complicitate la trafic de minori. Ancheta a scos la iveală faptul că Valentin Rîpă a racolat mai multe fete de 15 şi 16 ani, provenite din familii dezorganizate, pe care le-a convins să meargă cu el la Arbore, promiţându-le, fiecăreia, că intenţionează să-şi facă un viitor împreună.

De exemplu, o puştoiacă de 15 ani, dintr-o familie destrămată, a ajuns într-un centru de plasament din judeţul Suceava, după ce tatăl ei a dat-o alungat-o de acasă. Valentin Rîpă a racolat-o pe copilă şi a dus-o la Arbore, spunându-i că se va căsători cu ea. “Profitând de starea de vădită vulnerabilitate a minorei, a exploatat-o sexual, prin obligare la practicarea prostituţiei cu diverşi clienţi găsiţi de acesta, o parte din sumele de bani achitate pentru serviciile sexuale fiind însuşite de Rîpă Valentin”, se arată într-un comunicat al DIICOT Suceava.

Toate partidele de sex au avut loc în casa lui Gheorghe Curjos, care i-a permis lui Valentin Rîpă să aducă fete în locuinţa sa, unde acestea locuiau şi întreţineau relaţii sexuale cu diverşi clienţi. Potrivit procurorilor DIICOT, cel puţin cinci adolescente au fost obligate de tandemul “Palea” – “Gimi” să întreţină relaţii sexuale contracost.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net