Bombă amplasată sub o maşină în Târgu Mureş, dezamorsată de genişti

Ultima actualizare:

Reprezentanţii SRI au fost anunţaţi în urma unui apel care a venit la 112. Geniştii au intervenit într-o parcare a unui cartier de blocuri din Târgu Mureş, unde au descoperit un dispozitiv exploziv, amplasat pe o maşină parcată. Specialiştii SRI au îndepărtat bomba artizanală şi au izolat zona. “E vorba de un colet explozibil găsit sub o maşină staţionată într-o parcare între blocuri, deci într-o zonă publică. Coletul conţinea materiale inflamabile, iar maşina era îmbibată cu combustibil şi, la cea mai mică scânteie, se putea produce o explozie. E o anchetă în derulare, nu pot să vă spun mai multe”, a declarat purtătorul de cuvânt al SRI Sorin Sava, pentru rtv.net.

Din primele informaţii se pare că e vorba de o răzbunare între două persoane care au un conflict mai vechi. Ciudat este că, potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene Mureş, maşina vizată aparţine unei femei casnice.

Acesta nu este primul incident de acest fel. Autorităţile au dejucat planul unor asasini, plătiţi să-l ucidă pe interlopul Bogdan Mararu în acelaşi fel. Trei persoane au fost reţinute după ce au fost acuzate că au amplasat peste un kilogram de explozibil C4 sub maşina acestuia, care urma să sară în aer. Geniştii au dezamorsat însă dispozitivul exploziv, la timp.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net