Bombă! Alin Cocoș și-a turnat tatăl!

Ultima actualizare:

    Alin Cocoș a povestit cu lux de amănunte cum l-a pus tatăl său să încalce legeaFoto: Mediafax
Alin Cocoș a povestit cu lux de amănunte cum l-a pus tatăl său să încalce legeaFoto: Mediafax

Sângele, apă nu se face, spun românii. Nu este întotdeauna adevărat. O surpriză de proporții a făcut-o Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș. Judecat pentru implicarea sa în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri din județul Bacău, Cocoș jr. și-a turnat tatăl.

Alin Cocoș, fiul fostului soț al Elenei Udrea, a recunoscut tot, vineri, 9 octombrie, în faţa judecătorilor de la Curtea Supremă, unde dă declaraţii în legătură cu dosarul mafiei retrocedărilor.

Fiul lui Dorin Cocoş le-a povestit magistraţilor despre cum tatăl său i-a spus să vândă un teren cu 100.000 de euro mai puţin, pentru că are o obligaţie faţă de Alina Bica.

“Tata m-a pus să fac tot”, a spus Alin în fata instanței.

Dorin Cocoş şi-a recunoscut şi el vina în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri
Dorin Cocoş şi-a recunoscut şi el vina în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri

“La început de 2013 m-am zbătut printre cunoştinţe să îl vând (terenul - n.r.). Am prezentat terenul prietenilor mei, inclusiv lui Gheorghe Stelian, Sergiu Diacomatu şi Georgian Surdu ori Ionuţ Mihăilescu. Nimeni nu l-a vrut. Mihăilescu mi-a cerut copii ale actelor, ca să mă ajute în promovare la cunoştinţe. Am cerut circa 200.000 de euro, să-mi scot măcar cheltuiala. După nu foarte mult timp, mi-a zis că ar vrea să-l cumpere el, împreună cu câţiva prieteni printre care şi Alina. La una dintre întâlniri a venit şi tata, iar Mihăilescu a adus vorba de teren, dar a zis că are doar 100.000 de euro. A subliniat totuşi în faţa tatălui meu, că printre cumpărători se află şi Alina Bica. Tata i-a spus că nu e o problemă, şi că îl vindem cu 100.000. După ce a plecat Mihăilescu, l-am întrebat pe tata de ce a făcut asta. Tata mi-a spus că are o obligaţie faţă de Alina Bica de când era la ANRP. Pe moment nu mi-a spus despre ce e vorba dar am aflat apoi tot de la el că era în legătură cu despagubirea lui Gheorghe Stelian”, a spus Alin Cocoş, citat de realitatea.net.

Obligaţia avea legătură cu despăgubirea lui Gheorghe Stelian.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net