Bolid de lux, abandonat pe un câmp din Dâmboviţa. Avea numere false

Ultima actualizare:

    Autoturismul marca Jaguar a fost găsit răsturnat pe marginea drumului, în dâmboviţafoto: Adevărul
Autoturismul marca Jaguar a fost găsit răsturnat pe marginea drumului, în dâmboviţafoto: Adevărul

Un bolid de lux, marca Jaguar, a fost găsit răsturnat pe un câmp din Dâmboviţa. Un şofer care trecea prin zonă a văzut maşina distrusă şi a sunat la poliţie. Anchetatorii au venit imediat la faţa locului şi au descoperit că numerele de înmatriculare nu erau al autoturismului în cauză. Mai mult, şoferul fugise de la locul accidentului. A fost descoperit câteva ore mai târziu.

Accidentul s-a produs, miercuri seara, pe Drumul Judeţean 711, în dreptul localităţii Băleni din Dâmboviţa.

Şoferul bolidului de lux şi-a luat doi prieteni la o plimbare. La un moment dat a pierdut controlul volanului şi iar maşina s-a răsturnat. Deşi erau răniţi, cei trei au ieşit cum au putut din autovehiculul distrus şi au plecat singuri la spital. Acolo i-au găsit poliţiştii.

Anchetă în cazul bolidului de lux abandonat pe câmp

Tinerii au fost audiaţi, iar şoferul este cercetat pentru conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţare organelor legale. Numerele de înmatriculare găsite pe Jaguar aparţineau de fapt unui autoturism Dacia Logan.

Poliţia face cercetări în cauză pentru stabilirea cauzelor accidentului, deoarece se pare că înafară de cei trei tineri, nimeni nu a văzut cum a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit unor surse judiciare, maşina nu era semnalată ca fiind furată. Este posibil ca maşina să fi fost scoasă din circulaţie din alte motive.

Şoferul avea permis şi a fost testat anti-alcool, rezultatul fiind zero. Astfel că singurul motiv al părăsirii locului accidentului ar fi teama că va răspunde pentru schimbarea numerelor de înmatriculare.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net