Bogdan Bratu, șeful regionalei Craiova a CNAIR, acuzat că și-a falsificat diploma, eliberat din arest la domiciliu

Ultima actualizare:

    Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, a fost plasat sub control judiciarFoto: jurnalgiurgiuvean.ro
Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, a fost plasat sub control judiciarFoto: jurnalgiurgiuvean.ro

Bogdan Bratu, șeful regionalei Craiova a CNAIR, acuzat că și-a falsificat diploma de licență a fost eliberat din arest la domiciliu și plasat sub control judicar. Decizia intanției a venit ieri, 4 mai.

Tribunalul București a decis, marți, eliberarea din arest la domiciliu și plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a lui Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, după ce avocatul său a făcut recurs.

Acesta este acuzat de procurori de înșelăciune, pentru că și-ar fi falsificat diploma de licență. Astfel, pe 23 aprilie a fost săltat și reținut, iar pe 24 aprilie Judecătoria Sector 5 a dispus arestarea sa.

Acesta este acuzat de procurori că și-a falsificat diploma de licență care atesta că a absolvit Facultatea de Construcții în cadrul Universității de Petrol și Gaze din Ploiești, pentru a putea ocupa funcția de conducere la nivelul DRDP Craiova.

„Prejudiciul se ridică la aproape 1.000.000 lei, indemnizații/salarii  încasate de directorul de la DRDP Craiova, instituție pe care o conduce din 2017”, arată anchetatorii.

Bogdan Bratu, plasat de judecători sub control judiciar

Acum, se află sub control judiciar să și este obligat să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de cate ori este chemat.

De asemenea, trebuie să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se afla cauza cu privire la schimbarea locuinței, să se prezinte la la postul de poliție în raza căruia are locuința în fapt, conform programului de supraveghere, ori de cate ori este chemat.

Cunoscut de giurgiuveni  sub porecla „Beche”, acesta nu are voie să părăsească țara sau să ia legătura direct sau indirect cu reprezentații persoanelor vătămate și cu martorii din dosar.

Ovidiu Barbier, fostul director adjunct la CNAIR: ”Vă rog să priviți cu mari rezerve situația de la Craiova”

Ovidiu Barbier, care a deținut funcția de director adjunct al CNIAR până acum trei luni, crede că Bogdan Bratu este nevinovat și că în spatele cazului său a sta niște ”polițe”.

”Ma bucur astăzi, alături de Bogdan ca o prima etapă a fost depășită! În ultimele zile au ajuns pe diverse căi la mine niște vești cu adevărat incredibile cu privire la acest caz și implicarea în el a unor persoane importante care aveau de plătit niște polițe. Datorită anchetei în derulare nu pot face publice aceste vești, dar vă rog încă odată să priviți cu mari rezerve situația de la Craiova. Acuzați un om doar atunci când instanțele îl găsesc vinovat, definitiv și irevocabil! Succes Bogdan și înapoi la treabă!”, a scris Ovidiu Barbier pe pagina sa de Facebook.

Citește și: 

Mafia diplomelor false a ajuns și în rândul preoților. La 18 ani, un tânăr a obținut o diplomă și legitimație emise de Patriarhia Ortodoxă a Națiunilor

Şeful Transelectrica şi-a falsificat diploma de absolvire. Nu a finalizat studiile

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net