Blondele din PDL, vrăjite de ceasul de 3.000 € al lui Blaga

Ultima actualizare:
Raluca Turcan  l-a însoţit pe Blaga  şi la Craiova
Raluca Turcan l-a însoţit pe Blaga şi la Craiova

"Buldogul" Blaga are ajutoare de nădejde în lupta contra Elenei Udrea. Două blonde elegante şi un ceas pe măsură. Aflat zilele trecute la Târgu Jiu, liderul PDL, Vasile Blaga, a apărut alături de Raluca Turcan, dar toată atenţia a fost captată de ceasul pe care-l purta la mână. Un Montblanc veritabil, care costă peste 13.500 de lei, adică 3.200 de euro.

Bătălia pentru câştigarea şefiei PDL e în plină desfăşurare, iar cei trei candidaţi - Elena Udrea, Vasile Blaga şi Monica Macovei - trag tare în aceste ultime zile de campanie până la alegerile din 23 martie. Deşi te aşteptai ca doamnele elegante din partid, vicepreşedintele PDL Raluca Turcan (37 de ani) şi Andreea Paul (35 de ani), să fie alături de o altă doamnă bine - Elena Udrea (39 de ani), iată că realitatea este cu totul alta. Cele două pedeliste sunt de partea lui Blaga şi nu se feresc să-l susţină pe faţă, deşi Udrea ar fi mai apropiată şi ca vârstă de ele. Chiar şi la lansarea oficială a candidaturii acestuia, pe 28 februarie, Turcan şi Paul (fostă doamna Vass) au stat alături de actualul preşedinte al partidului ca doi zbiri de nădejde.

simeon stalpnicul png

Ce le-a atras atât de tare la cel supranumit "buldogul"? Poate chiar ceasul de colecţie pe care-l poartă la mână. Este vorba despre un ceas Montblanc, care costă peste 13.500 de lei (3.200 de euro). Adică aproape cât opt salarii medii pe economie. Blondele pasionate de lux au dat repede explicaţii. "Eu cred că Vasile Blaga este un om care are foarte multe calităţi...şi de aceea am ales să susţin moţiunea lui", a declarat Turcan.

Şi Elena Băsescu le-a criticat pe cele două pedeliste pentru că i-au întors spatele Elenei Udrea în favoarea unui bărbat. Europarlamentarul a spus că femeile trebuie mai întâi să se susţină unele pe altele dacă doresc să fie sprijinite de bărbaţi.

"Moral ar fi fost ca restul femeilor cu funcţii din partid să susţină tot o femeie" Elena Băsescu, europarlamentar

Montblanc Timewalker Automatic Chronograph e un ceas elveţian cu carcasa din oţel şi curea din piele de crocodil. Ca o excepţie, ceasul lui Blaga nu are curea din piele de crocodil, dar cifrele de pe cadran sunt din argint, limbile sunt aurite, iar ecranul e rezistent la zgârieturi.


    Raluca Turcan  l-a însoţit pe Blaga  şi la Craiova
Raluca Turcan l-a însoţit pe Blaga şi la Craiova
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net