Blonda lui Dragnea, copia fidelă din tinerețe a Bombonicăi Prodana

foto_1_dragnea_si_sotia.jpg

liviu dragnea, bombonica, soție
Liviu Dragnea, împreună cu Bombonica, pe când formau un cuplu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Divorțul „secret” al lui Liviu Dragnea de Bombonica Prodana de acum doi ani a stârnit numeroase controverse, dar chiar dacă președintele PSD și-a găsit o nouă iubire, Dragnea pare să o aibă în minte tot pe fosta soție, cel puțin dacă ne luăm după o imagine din tinerețe a Bombonicăi.

Liviu Dragnea nu prea mai pleacă urechea la acuzațiile și ironiile ce se fac pe seama sa pe rețelele de socializare și la protestele din Piața Victoriei. Președintele PSD este îndrăgostit până peste cap de Irina Alexandra Tănase, blonda sexy de 30 de ani care este ținută în urmbă, dar care mai apare alături de politician la evenimentele importante.

bombonica.png

bombonica dragnea
Irina Tănase (stânga) și Bombonica Prodana (dreapta)

Dacă e să privim însă mai atent imaginile celor două femei din viața lui Dragnea, constatăm că Irina seamănă destul de mult cu Bombonica atunci când era mai tânără. Aceiași ochi căprui, cu o privire caldă, aceeași linie sinuoasă a buzelor, nas delicat și linia fină a pomeților, toate par foarte similare între cele două. Este oare posibil ca Liviu Dragnea să nu iasă din „tiparul” fostei sale soții când vine vorba de femeia ideală? Președintele PSD pare destul de „statornic” la capitolul tipare feminine chiar dacă în ultimii ani a preferat compania unor femei mult mai tinere decât el.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • liviu dragnea

    Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a acceptat o provocare a Antenei 3, în care a răspuns mai multor întrebări cu tentă personală. Cu această ocazie, Dragnea a mărturisit că este îndrăfostit de o tânără blondă și că e pasionat de jocul Angry Birds.

  • Deputatul Silviu Vexler s-a căsătorit duminică, 3 septembrie, cu actrița Geni Brenda. Liviu Dragnea și iubita sa cu 30 de ani mai tânără decât el, Alexandra Tănase, au fost invitați de seamă la nunta parlamentarului și nu s-au sfiit să intre în hora evreiască.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5