Blonda lui Dragnea, copia fidelă din tinerețe a Bombonicăi Prodana

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea, împreună cu Bombonica, pe când formau un cuplu
Liviu Dragnea, împreună cu Bombonica, pe când formau un cuplu

Divorțul „secret” al lui Liviu Dragnea de Bombonica Prodana de acum doi ani a stârnit numeroase controverse, dar chiar dacă președintele PSD și-a găsit o nouă iubire, Dragnea pare să o aibă în minte tot pe fosta soție, cel puțin dacă ne luăm după o imagine din tinerețe a Bombonicăi.

Liviu Dragnea nu prea mai pleacă urechea la acuzațiile și ironiile ce se fac pe seama sa pe rețelele de socializare și la protestele din Piața Victoriei. Președintele PSD este îndrăgostit până peste cap de Irina Alexandra Tănase, blonda sexy de 30 de ani care este ținută în urmbă, dar care mai apare alături de politician la evenimentele importante.


    Irina Tănase (stânga) și Bombonica Prodana (dreapta)
Irina Tănase (stânga) și Bombonica Prodana (dreapta)

Dacă e să privim însă mai atent imaginile celor două femei din viața lui Dragnea, constatăm că Irina seamănă destul de mult cu Bombonica atunci când era mai tânără. Aceiași ochi căprui, cu o privire caldă, aceeași linie sinuoasă a buzelor, nas delicat și linia fină a pomeților, toate par foarte similare între cele două. Este oare posibil ca Liviu Dragnea să nu iasă din „tiparul” fostei sale soții când vine vorba de femeia ideală? Președintele PSD pare destul de „statornic” la capitolul tipare feminine chiar dacă în ultimii ani a preferat compania unor femei mult mai tinere decât el.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net