Blonda care «varsă» tot la DNA. Totul despre nora lui Măgureanu

Ultima actualizare:

     Alina Petre a fost căsătorită 10 ani cu fiul fostului șef al SRI
Alina Petre a fost căsătorită 10 ani cu fiul fostului șef al SRI

Fosta noră a lui Virgul Măgureanu face denunţuri pe bandă rulantă la DNA. Războiul pe care Alina Petre îl poartă cu familia Măgureanu e unul vechi, dar până acum s-a desfășurat departe de ochii presei, însă de câteva luni blonda a prins curaj şi face denunţuri bombă la DNA.

Femeia spune că fost bătută de fostul soţ

Alina Petre (40 de ani) a devenit doamna  în 2004. Cei doi au împreună o fată. Fericirea nu a durat mult însă şi cei doi au divorţat în 2014. În toamna anului trecut, blonda mărturisea că a fost victima violenţei domestice timp de mai mulţi ani.

Încercările Alinei de a rezolva această problemă la poliţie au eşuat. Se pare că influenţa celebrului ei socru, fost şef al Serviciului Român de Informaţii (SRI) a fost prea mare pentru ca reclamaţiile ei să fie luate în considerare. ”M-am dus bătută la secţia 2 de Poliţie, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecţie şi mi s-a spus că nu ştiu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit ameninţări cu moartea pe stradă. Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea şi pot să aduc proble”,  declara Alina la postul de televiziune B1.

Şi-a denunţat fostul socru la DNA

Alina Petre a făcut în toamnă o plângere la DNA, în care face acuzații foarte grave de corupție. Femeia precizat că i-au fost lezate ”toate interesele” de către ”Virgil Măgureanu și familia”. Şi blonda nu s-a oprit aici.

Virgil Măgureanu, fost şef SRI, a fost denunţat la DNA de fosta noră
Virgil Măgureanu, fost şef SRI, a fost denunţat la DNA de fosta noră

Recent, Alina a suprins opinia publică printr-o serie de denunţuri depuse la DNA în care apar nume grele din politică şi finanţe. Primul director al SRI ar fi obţinut în 2009, în urma unor intervenţii, un credit de aproape 3 milioane de euro, cu ajutorul lui Mugur Isărescu. În denunţuri apar numele lui Traian Băsescu, Crin Antonescu, dar şi al milionarilor Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu, potrivit news.ro.

Lista VIP-urilor din denunţuri

La începutul săptămânii, Alina Petre a depus la DNA- Sediul central, mai multe plângeri ce îi viza pe Virgil Măgureau, fost director al Serviciului Român de Informaţii, Crin Antonescu, în calitate de fost preşedinte interimar al României, Adina Vălean, eurodeputat, soţia lui Crin Antonescu, Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu, oameni de afaceri, Carmen Daniela Dan, prefectul judeţului Teleorman, Gheorghe Mihai, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, Elena Brânduşa Gheorghe, judecător la Tribunalul Bucureşti şi Vasile Cimpoeru, primarul oraşului Bragadiru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net