Black Friday 2015: magazine care continuă reducerile după 20 noiembrie

Ultima actualizare:

    Black Friday 2015 - magazine care continuă reducerile după 20 noiembrieFoto: Click!
Black Friday 2015 - magazine care continuă reducerile după 20 noiembrieFoto: Click!

Joi spre vineri noaptea (19 spre 20 noiembrie), la orele 00.00, s-a dat startul ofertelor de Black Friday 2015. În timp ce în SUA acest eveniment se ține doar în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, la noi, Vinerea Neagră a avut loc, în acest an, pe 20 noiembrie. Însă, multe magazine continuă reducerile și după această dată.

Unul dintre magazinele care continuă reducerile și după 20 noiembrie este Mobexpert. Retailerul de mobilă va avea 12 zile de reduceri de Black Friday, în perioada 20 noiembrie - 1 decembrie. Reducerile ajung până la 50% la sute de produse de mobilier şi decoraţiuni. De asemenea, la Mobexpert Outlet reducerile vor fi de până la 70%, pentru decoraţiuni, în timp ce la mobilier se vor majora discounturile deja existente.

Unde mai găsiți produse reduse de Black Friday 2015 - magazine care continuă reducerile și după 20 noiembrie

Veți putea cumpăra tot weekendul 20-22 noiembrie produse reduse special pentru Black Friday 2015 și de pe clickshop.ro. Veți avea de ales între sute de produse cu preţuri reduse, printre care şi smartphone LG G2 white, preţ final 999 lei. Vizitatorii mall-ului online pot cumpăra smartphone-uri cu reduceri de până la 70%, camere foto cu până la 55% discount şi espressoare cu până la 58% discount. 

Și Metro Cash&Carry România se numără printre magazinele care continuă reducerile și după 20 noiembrie. Retailerul oferă clienţilor săi produse la preţuri reduse, în perioadele 19-22 noiembrie şi 26-29 noiembrie. Discount-urile ajung până la 70% la la tablete, laptop-uri, telefoane, frigidere, cuptoare, maşini de spălat şi aspiratoare.

Magazine care continuă reducerile și după 20 noiembrie: Flanco, F64 și Telekom România

Unul dintre cei mai mare retaileri din sectorul electro-IT, Flanco, estimează pentru weekendul 20-22 noiembrie, când va organiza campania de Black Friday, vânzări de 130 de milioane de lei, în creştere cu 33% faţă de evenimentul de anul trecut.

Flanco se află la cea de-a cincea ediţie de Black Friday, pregătind reduceri de până la 80% la peste 400.000 de produse aflate în stoc.

Și operatorul de telefonie mobilă Telekom România va avea reduceri de până la 80% la sute de produse achiziţionate online, în perioada 19-22 noiembrie, de pe platformele pe care le deţine, clickshop.ro, germanos.ro şi telekom.ro.

F64 a dat startul reducerilor vineri noaptea, la ora 00.00, însă reducerile de Black Friday o să dureze până duminică la ora 18.00. În plus, în acest weekend, este deschis și magazinul F64, de unde clienții pot achiziționa aparate foto la prețuri reduse.

Cele mai mari reduceri au fost anunţate de către reprezentanţii cel.ro, 95%, unele produse putând fi achiziţionate cu 1 leu. Campania de Black Friday de pe cel.ro se va desfăşura în perioada 20-22 noiembrie. Compania estimează că va avea vânzări de peste şase milioane de euro în perioada promoţiei.

Cu o noutate majoră a venit GadgetWorld. Retailerul a anunţat că evenimentul Black Friday din acest an se va desfăşura sub o nouă denumire, Sun Friday. 3% dintre vânzările din acest an realizate de firmă de Black Friday vor fi direcţionate pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

9% dintre români au în vedere de Black Friday 2015 ofertele de la Flanco, 8% de la Carrefour şi 4% de la Kaufland. De asemenea, 3% dintre români sunt interesaţi de scăderile de preţuri de la Media Galaxy, Auchan şi Domo, 2% de la Lidl şi 1% de la Cora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net