Bilete reduse cu 25% la concertul Andrea Bocelli de anul viitor, din Bucureşti

Ultima actualizare:

    Andrea Bocelii va cânta pentru prima dată în România
Andrea Bocelii va cânta pentru prima dată în România

Unul dintre cele mai aşteptate concerte ale anului 2013, Andrea Bocelli live la Romexpo, nu mai e chiar atât de costisitor. Organizatorii evenimentului din 25 mai 2013, Project Events, au anunţat că în perioada 19-20 decembrie, românii îşi pot cumpăra bilete la preţ redus, la toate categoriile, mai puţin cea VIP.

Tichetele costă cu 25% mai puţin dacă sunt achiziţioante  pe 19 sau pe 20 decembrie 2012 din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center şi Muzica, din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr. 12-14), Librăria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Sala Palatului, BiletFan ori de pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro.

Astfel, tichetele puse în vânzare la categoria a V-a costă acum 185 de lei (de la 250 de lei), cele de la categoria a IV-a costă 260 de lei (de la 350 de lei), cele de la categoria a III-a costă 410 lei (de la 550 de lei), cele aflate la categoria a II-a sunt 560 de lei (de la 750 de lei), cele la categoria I costă 675 de lei (de la 900 de lei), în vreme ce biletele care vă asigură doar locuri în picioare costă 110 lei (de la 150 de lei). Singura categorie la care nu se face reducere este cea VIP. Aici biletele au fost scoase la vânzare la preţul de 1.400 de lei.

Andrea Bocelli va concerta pentru prima dată în România, la cererea publicului. Zeci de mii de fani ai tenorului au scris petiţii în mediul online pentru a-i convinge pe marii organizatori de evenimente să le ofere şansa de a-l vedea pe viu pe artist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net