Bilete de avion cu 2 euro spre Grecia și Turcia, vândute de Animawings

cuplu-care-pleaca-in-vacanta-bagaje-aeroport.jpg

Vacanțele în doi pot fi mai ieftine cu astfel de oferte
Vacanțele în doi pot fi mai ieftine cu astfel de oferte
Foto: Shutterstock

Ofertă de nerefuzat din parte celor de la Animawings. Compania aeriană anunță oferte la biletele de avion de 2 euro, spre Grecia și Turcia. Tariful este de persoană, pentru un singur sens, cu toate taxele incluse. În plus, copiii între 2 și 11 ani merg gratuit.

Cea mai nouă companie aeriană din România – Animawings, iese din tipare cu o ofertă de nerefuzat pentru cursele sale din acest sezon, către cele mai iubite destinaţii de vacanţă ale turiştilor români: bilete de avion către Grecia și Turcia de la 2 euro.

Prețul este pe sens, asta înseamnă că dus-întors costă 4 euro, de persoană, cu taxe obligatorii incluse.

Biletele sunt deja disponibile spre vânzare pe platforma online a companie, pentru date de călătorie disponibile până la final de octombrie.

Spre ce destinații poți zbura cu bilet de 2 euro 

Pasagerii pot călători la acest preț din:

  • București către Antalya, Corfu sau Zakynthos;
  • Baia Mare către Antalya;
  • Craiova către Antalya;
  • Oradea către Antalya;
  • Sibiu către Antalya;
  • Târgu Mureș către Antalya.

De asemenea, biletele sunt disponibile la aceste tarife atât ȋn agențiile de turism din ţară cât şi prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din sud-estul Europei şi acționar în cadrul Animawings.

În cazul copiilor, promoția este disponibilă în perioada 16 - 18 iunie, pentru cei care au între 2 și 11 ani împliniți.

„La început de vară, acum când majoritatea țărilor se deschid pentru turism, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să se bucure de vacanță, după acest an atât de provocator pentru noi toţi. Animawings deschide sezonul de vară cu numeroase oferte, bilete de avion de la 2 euro pentru Grecia și Turcia, dar și călătorii gratuite pentru copii, pe oricare dintre zborurile companiei, clienții putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia. Ȋn plus, plecările sunt disponibile de pe cele mai importante aeroporturi ale României”, a declarat Tudor Constantinescu, șef comercial la Animawings.  

Zboruri noi către Italia, Spania, Franța și Grecia

La mijlocul lunii iulie, compania aeriană recent intrată pe piaţă, va începe şi operarea zborurilor regulate către Catania, Napoli, Valencia și Paris, dar și a celor către Larnaka și Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines.

„De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinații precum Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanți touroperatori din România”, mai spune Constantinescu.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1