Bilanțul tragediei de la Colectiv a crescut: 58 de morți

Ultima actualizare:

    Incendiul din Colectiv a făcut 60 de victimeFoto: Click!
Incendiul din Colectiv a făcut 60 de victimeFoto: Click!

Vineri (20 noiembrie), o tânără rănită în incendiul care a avut loc la Clubul Colectiv a murit, la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproape două săptămâni. Astfel, bilanțul a ajuns la 58 de morți, la trei săptămâni după tragedie. Potrivit unor surse medicale, femeia care a decedat avea 28 de ani.

Tânăra suferise arsuri pe corp și arsuri pe căile respiratorii. Ea ajunsese în stare critică la Spitalul „Sfântul Ioan" din Capitală. Ulterior, femeia a fost transferată la o unitate sanitară din Germania, unde a decedat vineri (20 noiembrie).

La spitalele din Germania au ajuns cinci răniți Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care și un cetățean german, iar alte două au fost transferate din spitalele din Capitală. Dintre acestea, Loredana Dărăscu a murit pe 13 noiembrie, iar o altă tânără a murit vineri (20 noiembrie), scrie Mediafax.

În urma incendiului care a avut loc la 30 octombrie în Club Colectiv, au murit 26 de oameni, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie și-au mai pierdut viața alte 31 de persoane, numărul victimelor ajungând la 58.

Alți aproximativ 150 de oameni au fost răniți și internați în spitalele bucureștene. Dintre aceștia, 39 au fost transportați la spitale din străinătate, însă 10 dintre ei au murit: trei în Marea Britanie, doi în Olanda, unul în drum spre Elveția, unul în Israel, doi în Germania și unul în Franța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net